![]() |
|
| |||
| |||
| HI, έχω μια Dell 3000 διάσταση που συνηθίζει να παίξετε παιχνίδια, im που δεν θέλουν να περάσουν πάρα πολλά, αλλά i dont έχουν ιδέα, δηλαδή συνολικά δεν techie, Χάρη σε anticepation. Johnnie |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Διορθώστε με αν im λάθος, αλλά νομίζω ότι το 3000 είναι ολοκληρωμένο μόνο (δεν AGP ή PCI-E) Που σημαίνει ότι μπορείτε μόνο να θέσει PCI κάρτες γραφικών σε αυτό, τα οποία κινούνται κάτω και άνω τιμές
www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
| |||
| |||
| Χάρη ΝΔ, Im συγγνώμη, αλλά i dont ξέρτε! ένα PCI από AGP, i dont πιστεύω Χρειάζομαι ένα σούπερ υψηλής απόδοσης λαμβάνοντας υπόψη ότι ο υπολογιστής σας πρέπει να είναι 3-4 ετών. Παραμένω ζαλισμένος & σύγχυση! |
|
| |||
| |||
| 90% + της χρήσης καρτών γραφικών AGP ή PCI-E υποδοχές για σύνδεση με τη μητρική πλακέτα και από όσο γνωρίζω ο υπολογιστής σας δεν διαθέτει ούτε. Έτσι θα έχετε μία που να συνδέει με μία από τις PCI slots Ι δεν είστε σίγουροι για το τι κάπως τα παιχνίδια που θέλετε να παίξετε, αλλά τις επιλογές σας είναι πολύ περιορισμένες Κάτι σαν αυτό είναι το στοίχημα σας μπορεί να ελπίζει για πραγματικά Θα πρέπει να κατεβάσετε CPUID, Το εκτελέσετε και να επιλέξετε την κύρια καρτέλα και να μου πει τι λέει δίπλα Graphic Interface
__________________ www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() |
|
| |||
| |||
| HI, yeh IVE τρέχει PROG και ότι εκτός από το τμήμα γραφικών διεπαφής είναι κενό! ; |
|
| |||
| |||
| Μάλλον είναι ολοκληρωμένο αυτό που έχετε στη συνέχεια, τόσο PCI είναι η μόνη σας επιλογή Έτσι, από τη δική μου σύνδεση με την άλλη θέση φαίνεται ότι θα είναι καλύτερο στοίχημά σας, ποια παιχνίδια είναι κάπως θελήσατε να παίξει έτσι κι αλλιώς;
__________________ www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() |
|
| |||
| |||
| Ευχαριστώ και πάλι για τη βοήθεια SW, I havent παίζεται ένα παιχνίδι σε 3 χρόνια, αλλά ποτέ δεν τελείωσε Max Payne 2 προκειμένου σκέψης id έχουν προχωρήσει β4 βλέποντας την ταινία, οπότε υποθέτω ότι για μια πραγματική βασική κάρτα θα κάνει, το σύνολο θέλει ένα pc αναβάθμιση σε κάποια χρονική στιγμή, ώστε i dont γνωρίζουν την αξία του Ρομπότ τώρα, cheers Johnnie |
|
| |||
| |||
| Δεν μπορείτε να στροβιλοελικοφόρου χρέωση ή ακόμα και αναβάθμιση στο μηχάνημα που ούτως ή άλλως ότι είναι ουσιαστική για τα χρήματα για την εφαρμογή gaming. Χτίστηκε σχετικά με το οξύ άκρο της ορισμένες τεχνολογικές προόδους που έχουν αφήσει πίσω από αυτό για να το πω έτσι. Είναι μια μεγάλη μηχανή για πολλές εφαρμογές και για όσο χρονικό διάστημα είστε ευχαριστημένοι με αυτό, δεν θα πετάξτε αλλά .......... Δεν θα περάσουν ούτε δεκάρα για αυτό για οποιαδήποτε αναβαθμίσεις. Dells είναι χτισμένο με τέτοιο τρόπο που δεν μπορείτε να αναβαθμίσετε πολύ. Heck, ακόμη και δεν μπορείτε να πετάξετε όλα τα μέρη και να εγκαταστήσετε όλα τα νέα τμήματα για την υπόθεση. Φαίνεται να έχει υπηρετήσει σκοπούς σας και θα πρότεινα, αλλά βλέποντας την ταινία, χωρίς τον τερματισμό του παιχνιδιού lol. Διαφορετικά ότι θα είναι ένα ακριβό εισιτήριο ταινία ........... Ελπίζω ότι δεν συναντάμε ως σκληρή, όπως ότι δεν ήταν δική μου πρόθεση. Η πρόθεση είναι να σε σώσει από μακριά ρίχνουν μετρητά. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Θα ξεκινήσετε την εξοικονόμηση για μια αξιοπρεπή γενική επισκευή, δηλαδή? Νέο mobo, τσιπ και GFX κάρτα.
| |||
| |||
| Thanx, αυτή τη στιγμή θ επίκλισης εκτέλεση οποιουδήποτε παιχνίδια, δηλαδή δεν υπάρχει κάρτα, IVE δει pci κάρτες για ebay για 5-10 λίρες, τι λες; Ta |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Νέα Κάρτα Γραφικών - = Τρέχουσα κάρτα NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 9 | 5 Αυγ 2009 08:44 |
| Getting νέα κάρτα γραφικών. | Coolyxxx | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 4 | 7 Δεκ 2008 13:24 |
| Κάρτα γραφικών | jimbo84 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 4 | 29 Οκτ 2008 08:44 |
| Βοήθεια με κάρτα γραφικών ..... | CrazyAce | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 1 | 10 Δεκ. 2007 00:33 |
| RIP κάρτα γραφικών | pete21 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 3 | 11 Νοε 2007 16:31 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |