![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hi, imam Dell 3000 dimenziju koja ima običaj igrati igrice, im ne žele trošiti previše, ali ja dont imati trag, tj. ukupno nitko techie, Hvala anticepation. johnnie |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ispravite me ako im krivu, ali mislim da 3000 je integrirana samo (nema AGP ili PCI-e) Što znači da može samo staviti PCI grafičke kartice u njemu, koji su pod Powered i više naplaćuju
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
| |||
| |||
| Hvala JZ, Im žalostan ali ja dont znati! jedan od AGP PCI, JA dont misliti Trebam super hi performance imajući u vidu da PC mora biti stara 3-4 god. I dalje ošamućen i zbunjeni! |
|
| |||
| |||
| + 90% korištenje grafike kartice AGP ili PCI-E utičnice za spajanje na matičnu ploču i koliko ja znam vaše računalo neće imati oba. Tako ćete morati dobiti onaj koji povezuje putem Vaše PCI utora Ja ne znam šta kinda igre koju želite igrati, ali mogućnosti su vrlo ograničene Nešto slično ovo se možete kladiti nade za stvarno Trebali biste preuzeti CPUID, Pokrenite ga i odaberite mainboard karticu i recite mi o čemu se govori pored Grafičko sučelje
__________________ www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() |
|
| |||
| |||
| Hi, Ive yeh pokrenuti da pazi na red i sekcija osim grafičkog sučelja je prazan! ? |
|
| |||
| |||
| Valjda integrirana je ono što ste onda tako PCI je vaša jedina opcija Dakle iz mog linka na drugi post izgleda kao da će se vaš najbolji kladiti, što kinda igre su vam žele igrati anyway?
__________________ www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() |
|
| |||
| |||
| Hvala ponovo SW za pomoć, ja luka igrao igru na 3 godine, ali nikada nisam završio Max Payne 2 pa pomislio id imati ići B4 vidjeli film, pa pretpostavljam da je za pravi osnovna kartica će učiniti, cijeli jedan pc želi nadogradite na neko vrijeme pa ja dont znati je njezina turbocharging vrijedi sada, nazdravlje johnnie |
|
| |||
| |||
| Ne možete turbo charge ili čak da nadogradite stroj u koji je ionako smisla za novac za gaming program. Izgrađen je na vrh neke tehnološke napretke koji su iza njega lijevo da tako kažemo. To je veliki stroj za mnoge aplikacije i koliko ste sretni s njim, ne bih baci od sebe, ali .......... Ne bih provesti denar na njega za bilo koju nadograđuje. Dells izgrađene su na takav način da ne možete ažurirati ih mnogo. Pakao, ne možete ni odbaciti sve dijelove i instalirati sve nove dijelove, u slučaju. Čini se da je služio vaše potrebe, ali i ja bih predložiti da vide film bez završna igra lol. Inače, koji će biti jedan film skupih ulaznica ........... Nadam se da nisam naići kao surovi kao da nije bila moja namjera. Moja namjera je da ste vi daleko od bacanje gotovini. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja bih početi spremanja za pristojan remontu, odnosno, novim mobo, čip i GFX karticu.
| |||
| |||
| Nego, u ovom trenutku ja licemjerje trčanje bilo koje igre, tj. nema kartica, PCI kartica Ive vidio na ebay za 5-10 funta, što ti misliš? Ta |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Novi Graphics Card - kartica = Trenutni NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Graphics Cards & Monitors | 9 | 5. kolovoz 2009 08:44 |
| Nabavka nove grafičke kartice. | Coolyxxx | Graphics Cards & Monitors | 4 | 7. prosinac 2008 13:24 |
| Grafička kartica | jimbo84 | Graphics Cards & Monitors | 4 | 29. listopad 2008 08:44 |
| Pomoć s Grafička kartica ..... | CrazyAce | Graphics Cards & Monitors | 1 | 10. prosinac 2007 00:33 |
| RIP grafičkom karticom | pete21 | Graphics Cards & Monitors | 3 | 11. studeni 2007 16:31 |
| Thread Tools | |
| |