kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Grafikus kártyák és monitorok

Register

Melyik Grafikus kártya????

Reply

Téma eszközök
Old November 17, 2008, 12:01
Csoport tagja

Hello, van egy dell 3000 dimenziója, hogy szokás játszani, im nem keresnek túl sokat költeni, de én dont volna clue, azaz összesen none techie, Köszönet anticepation.
Johnnie
Old November 17, 2008, 12:08
Moderátor Csoport

Helyes, ha im baj, de azt hiszem, hogy az 3000 csak az integrált (nincs AGP vagy PCI-E)
Ami azt jelenti, hogy csak a PCI grafikus kártyákat, melyeket a motoros, és több mint árú

My System: Néhány más lover!

Processzor (ok):
E8500 E0@4.1Ghz (raktáron volt)
Alaplap:
BIOSTAR TPower I45
RAM memória:
4GB OCZ PC2-8500 PLATINA
Grafikus kártya (k):
X1950 Pro
Hangkártya:
Merevlemez (ek):
2
Optikai meghajtó (k):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / tápegység:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Hűtés:
Big Typhoon VX
Hálózat / Internet:
Chorus / NTL 20MB
Monitor (ok):
ACER X223W 22 "Widescreen 1680 x 105
Operációs rendszer (ek):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old November 17, 2008, 12:25
Csoport tagja

Köszi SW, Im sorry but I dont know! PCI egy AGP, I dont think I need a Super Hi teljesítményt szem előtt tartva, hogy a PC kell 3-4 yrs old.
Továbbra is Dazed & confused!
Old November 17, 2008, 13:22
Moderátor Csoport

90% + grafikus kártyák használata AGP vagy PCI-E foglalat, hogy csatlakozik az alaplaphoz, és amennyire én tudom, a számítógép nem rendelkezik sem. Szóval van, hogy az egyik, hogy csatlakozik az egyik a PCI slots
Én nem biztos abban, hogy milyen fajta játékokat akarsz játszani, de a lehetőségek korlátozottak
Valami ilyesmi ez A fogadás akkor remélem tényleg

Meg kell letölteni CPUID, Fuss, és válasszuk ki az alaplap fülön, és mondd meg, mit mond mellé Graphic Interface

Old November 17, 2008, 16:10
Csoport tagja

HI, yeh ive távon, hogy a prog és a szekció mellett grafikus felület üres! ?
Old November 17, 2008, 16:21
Moderátor Csoport

Azt hiszem, integrált is, amit aztán úgy PCI az egyetlen lehetőség
Tehát az én kapcsolatot a többi poszt úgy néz ki, hogy az lesz a legjobb fogadást, hogy milyen fajta játékokat akarsz játszani akart lenni?

Old November 18, 2008, 00:19
Csoport tagja

Köszönöm a segítséget SW, I havent lejátszott játék, 3 év, de soha nem készült Max Payne 2 úgy gondolta id belevág b4 látta a filmet, így azt hiszem, hogy egy igazi alap-kártya lenne, az egész db akar egy upgrade valamikor Úgyhogy ne tudja, hogy érdemes turbocharging most,
cheers Johnnie
Old November 18, 2008, 21:23
Donor Group

Nem lehet turbó díj, vagy akár upgrade, hogy a gép egyébként, hogy van értelme a pénzt a szerencsejáték-alkalmazás. Ebből épült a holdcsúcs néhány technológiai fejlesztéseket, amelyek mögött hagytam hogy úgy mondjam. Ez egy nagyszerű gép számos alkalmazás és amíg te boldog vele, én nem dobja el magától, de .......... Én nem költenek egy penny rajta semmilyen frissítéseket. Dells épül olyan módon, hogy nem tudja frissíteni azokat sokat. Heck, akkor sem dobja el az alkatrészek és az összes új alkatrészek esetében.

Úgy tűnik, hogy jól szolgálta a célra, de azt javasoljuk, látván a film befejezése nélkül a játék lol. Különben, hogy lesz egy drága film jegy ...........

Remélem nem jön át, mint kemény, mint én, hogy nem volt szándékosság. Saját szándékkal, hogy mentse meg a throwing el készpénzt.
Old November 19, 2008, 08:29
Administrator Group

I would start megtakarítás egy tisztességes átírásával, azaz, az új mobo, chip-kártya és Gfx.

Minden PCI kártyát lehet hozzáadni, hogy az aktuális beállítását teszi a kis különbséggel, hogy a teljesítményt.

My System: Hybr! D

Processzor (ok):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Alaplap:
HP nForce 560
RAM memória:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafikus kártya (k):
Nvidia 7150M integrált Onboard
Hangkártya:
5,1 Onboard integrált
Merevlemez (ek):
250GB 5400rpm SATA300
Optikai meghajtó (k):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / tápegység:
Stock HP
Hűtés:
Stock HP
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ok):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operációs rendszer (ek):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old November 19, 2008, 10:24
Csoport tagja

Thanx, Abban a pillanatban, én vidám futni játékok, azaz nincs kártya, ive látott PCI kártyát ebay, 5-10 bagózik, mit gondolsz?
Ta
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.