![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hello, van egy dell 3000 dimenziója, hogy szokás játszani, im nem keresnek túl sokat költeni, de én dont volna clue, azaz összesen none techie, Köszönet anticepation. Johnnie |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Helyes, ha im baj, de azt hiszem, hogy az 3000 csak az integrált (nincs AGP vagy PCI-E) Ami azt jelenti, hogy csak a PCI grafikus kártyákat, melyeket a motoros, és több mint árú
www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() My System: Néhány más lover!
|
|
| |||
| |||
| Köszi SW, Im sorry but I dont know! PCI egy AGP, I dont think I need a Super Hi teljesítményt szem előtt tartva, hogy a PC kell 3-4 yrs old. Továbbra is Dazed & confused! |
|
| |||
| |||
| 90% + grafikus kártyák használata AGP vagy PCI-E foglalat, hogy csatlakozik az alaplaphoz, és amennyire én tudom, a számítógép nem rendelkezik sem. Szóval van, hogy az egyik, hogy csatlakozik az egyik a PCI slots Én nem biztos abban, hogy milyen fajta játékokat akarsz játszani, de a lehetőségek korlátozottak Valami ilyesmi ez A fogadás akkor remélem tényleg Meg kell letölteni CPUID, Fuss, és válasszuk ki az alaplap fülön, és mondd meg, mit mond mellé Graphic Interface
__________________ www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() |
|
| |||
| |||
| HI, yeh ive távon, hogy a prog és a szekció mellett grafikus felület üres! ? |
|
| |||
| |||
| Azt hiszem, integrált is, amit aztán úgy PCI az egyetlen lehetőség Tehát az én kapcsolatot a többi poszt úgy néz ki, hogy az lesz a legjobb fogadást, hogy milyen fajta játékokat akarsz játszani akart lenni?
__________________ www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() |
|
| |||
| |||
| Köszönöm a segítséget SW, I havent lejátszott játék, 3 év, de soha nem készült Max Payne 2 úgy gondolta id belevág b4 látta a filmet, így azt hiszem, hogy egy igazi alap-kártya lenne, az egész db akar egy upgrade valamikor Úgyhogy ne tudja, hogy érdemes turbocharging most, cheers Johnnie |
|
| |||
| |||
| Nem lehet turbó díj, vagy akár upgrade, hogy a gép egyébként, hogy van értelme a pénzt a szerencsejáték-alkalmazás. Ebből épült a holdcsúcs néhány technológiai fejlesztéseket, amelyek mögött hagytam hogy úgy mondjam. Ez egy nagyszerű gép számos alkalmazás és amíg te boldog vele, én nem dobja el magától, de .......... Én nem költenek egy penny rajta semmilyen frissítéseket. Dells épül olyan módon, hogy nem tudja frissíteni azokat sokat. Heck, akkor sem dobja el az alkatrészek és az összes új alkatrészek esetében. Úgy tűnik, hogy jól szolgálta a célra, de azt javasoljuk, látván a film befejezése nélkül a játék lol. Különben, hogy lesz egy drága film jegy ........... Remélem nem jön át, mint kemény, mint én, hogy nem volt szándékosság. Saját szándékkal, hogy mentse meg a throwing el készpénzt. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I would start megtakarítás egy tisztességes átírásával, azaz, az új mobo, chip-kártya és Gfx.
| |||
| |||
| Thanx, Abban a pillanatban, én vidám futni játékok, azaz nincs kártya, ive látott PCI kártyát ebay, 5-10 bagózik, mit gondolsz? Ta |