![]() |
|
| |||
| |||
| היי, יש לי Dell 3000, כי מימד רגיל לשחק במשחקים, IM לא להסתכל להשקיע יותר מדי אבל אני חייב dont רמז, כלומר סך ללא techie, תודה על anticepation. johnnie |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| IM תקן אותי אם אני טועה אבל הוא חושב 3000 משולבת בלבד (לא agp או PCI-E) מה שאומר שאתה יכול לשים רק PCI כרטיסי מסך בו, אשר נמצא תחת Powered ולמעל מחיר
|
| |||
| |||
| תודה SW, Im dont מצטער אבל אני יודע! א PCI מ agp, אני חושב שאני צריך dont סופר היי הביצועים הנושאים בחשבון כי המחשב צריך להיות בן 3-4 שנים. אני מוכה תדהמה & נשארים מבולבלים! |
|
| |||
| |||
| 90% + שימוש של כרטיסי מסך AGP או PCI-E Sockets כדי להתחבר אל לוח האם, וזאת עד כמה שאני יודע המחשב לא צריך גם. אז תצטרך לקבל אחת שמחברת את דרך אחד PCI משבצות אני לא בטוח מה קצת משחקים אתה רוצה לשחק, אבל האפשרויות הן מאוד מוגבלות משהו כמו זה הוא בטוח יכול באמת תקווה אתה צריך להוריד CPUID, הפעל אותו ובחר את הלשונית mainboard ותגיד לי מה זה אומר, לצד ממשק גרפי
__________________ www.Trade4Free.ie הסכנה האמיתית היא לא כל כך מחשבים יתחילו לחשוב כמו גברים, אלא כי אנשים יתחילו לחשוב כמו מחשבים. איפה אין אפשרות, אין ברירה! ![]() |
|
| |||
| |||
| היי, yeh ive להריץ את prog ואת החלק מלבד ממשק גרפי הוא ריק! ? |
|
| |||
| |||
| אני מניח משולבים זה מה יש לך כל כך אז PCI היא האפשרות היחידה שלך אז שלי מתוך הקישור השני לכתוב נראה כי יהיה הפתרון הטוב ביותר, מה אתה קצת משחקים המעוניין לשחק בכל זאת?
__________________ www.Trade4Free.ie הסכנה האמיתית היא לא כל כך מחשבים יתחילו לחשוב כמו גברים, אלא כי אנשים יתחילו לחשוב כמו מחשבים. איפה אין אפשרות, אין ברירה! ![]() |
|
| |||
| |||
| SW שוב תודה על הסיוע, אני havent שיחק משחק ב 3 שנים אבל אני אף פעם לא סיים מקסימלי Payne 2 כך חשבתי מזהה B4 יש ללכת לראות את הסרט, אז אני מניח בשביל זה ממש יסוד כרטיס אעשה, כל מחשב של רוצה לשדרג בכמה זמן כדי dont אני יודע שזה שווה את זה עכשיו turbocharging, Cheers johnnie |
|
| |||
| |||
| אתה לא יכול לחייב turbo או אפילו לשדרג את זה על מכונת משמעותי בכל מקרה זה בשביל הכסף עבור המשחקים היישום. היא נבנתה על חוד של כ טכנולוגיים advances כי יש שמאל מאחורי כביכול. זה נהדר עבור מכונת יישומים רבים וכל עוד אתה שמח עם זה, אני לא לזרוק אותו אבל .......... אני לא מבזבז את זה על פני לכל שדרוגים. Dells בנויים בצורה כזאת שלא ניתן לשדרג אותם הרבה. לעזאזל, אתה אפילו לא יכול להשליך את כל החלקים ולהתקין הכל חדש חלקים במקרה. נראה שיש שימש גם למטרות שלך אבל הייתי מציע לראות את הסרט מבלי שסיימו את המשחק LOL. כי אם לא יהיה סרט אחד יקר כרטיס ........... אני מקווה שאני לא לפגוע כפי קשים כמו זה לא היה הכוונה שלי. הכוונה שלי היא לחסוך ממך השלכה במזומן. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני מעוניין להתחיל לשמור עבור לשפץ הגון, כלומר; mobo החדש, הצ 'יפ ו GFX אשראי.
| |||
| |||
| Thanx, ברגע שאני מפעיל צביעות בכל המשחקים, כלומר, אין כרטיס, ive ראה כרטיסי PCI ב eBay עבור 5-10 לירה, מה אתה חושב? Ta |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| כרטיס מסך חדש - כרטיס האשראי = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | כרטיסי מסך & Monitors | 9 | ה -5 בחודש אוגוסט 2009 08:44 |
| איך כרטיס מסך חדש. | Coolyxxx | כרטיסי מסך & Monitors | 4 | 7 דצמבר 2008 13:24 |
| כרטיס מסך | jimbo84 | כרטיסי מסך & Monitors | 4 | 29 אוקטובר 2008 08:44 |
| עזרה עם כרטיס מסך ..... | CrazyAce | כרטיסי מסך & Monitors | 1 | -10 דצמבר 2007 00:33 |
| RIP כרטיס המסך | pete21 | כרטיסי מסך & Monitors | 3 | 11th נובמבר 2007 16:31 |
| שרשרת כלים | |
| |