![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| HI, I have a Dell Dimension 3.000, kad įprotis žaisti žaidimus, im not looking praleisti daug, bet i dont yra raktas, ty iš viso niekas techniką, Thanks in anticepation. Johnnie |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Correct me if im wrong bet manau 3000 yra integruota (tik ne AGP arba PCI-E) Kuri reiškia, kad galite dėti tik PCI korteles, į jį, kurios pagal maitina ir per kaina
www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
|
| |||
| |||
| Ačiū įranga, im sorry but i dont know! nuo AGP PCI, I dont think i need Super Hi atlikti turint omenyje, kad kompiuteryje turi būti 3-4 yrs old. Aš vis dar apsiblausęs ir painioti! |
|
| |||
| |||
| 90% + grafikos kortelių naudojimo AGP arba PCI-E lizdai prijungti prie plokštės ir kiek aš žinau jūsų kompiuteryje nėra arba. Taigi jums reikės gauti vieną, kuris jungia per vieną iš jūsų PCI Nesu tikras, ką kinda Žaidimai norite žaisti, bet savo galimybių yra labai nedaug Kažkas panašaus šitas yra bet galite tikėtis tikrai Turėtumėte atsisiųsti CPUID, Paleiskite ją ir pasirinkite skirtuką plokštė ir pasakyk man, ką ji sako šalia sąsaja
__________________ www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() |
|
| |||
| |||
| HI yeh IVE paleisti, kad prog ir be sąsaja skyriuje yra tuščias! ? |
|
| |||
| |||
| Manau, integruota yra tai, ką jūs ten tiek PCI yra jūsų vienintelis pasirinkimas Taigi, mano nuoroda į kitas pareigas atrodo, kad bus jūsų Geriausia, ką kinda žaidimai tu nori žaisti anyway?
__________________ www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() |
|
| |||
| |||
| Dar kartą ačiū už pagalbą, SW, i havent žaisti žaidimą per 3 metus, bet aš niekada nebuvo užbaigta Max Payne 2 taip maniau numeris turi eiti B4 pamatyti filmą, todėl manau, kad dėl realios bazinės kortele padarys, visa kompiuterio nori atnaujinti tam tikru laiku, i dont know to jo verta Turbinos dabar, Cheers Johnnie |
|
| |||
| |||
| Jūs negalite Turbo mokestis ar net patobulinti, kad mašina vis tiek, kad yra prasminga pinigus lošimų taikymas. Jis buvo pastatytas ant kai kurių technologinių pasiekimų smaigalys, kad paliko jį už tai, kad kalbėti. Tai puikus aparatas už daug paraiškų, ir tol, kol jūs esate laimingas su ja, aš ne jį išmeskite bet .......... Aš nenoriu praleisti Penny apie tai bet atnaujinimų. Dells yra pastatyta taip, kad tu negali atnaujinti jų daug. Heck, galite net išmeskite visas dalis ir įdiegti visose naujose dalyse, atveju. Atrodo, kad dirbo savo tikslams gerai, bet siūlyčiau pamatyti filmą be apdailos žaidimas lol. Priešingu atveju, bus vienas brangus kino bilietą ........... Tikiuosi ne susidurti su sunkiomis kaip tai nebuvo mano ketinimas. "Mano ketinimas yra išgelbėti jus iš toli mėtyti pinigų. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Norėčiau pradėti taupyti padoraus rekonstruoti, ty, naujas MOBO, elektroninės ir GFX card.
| |||
| |||
| Thanx, šiuo metu I cant paleisti visus žaidimus, ty nėra kortelės, ive seen PCI eBay 5-10 Kažkas, ką jūs manote? Ta |