mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > Graphics Cards & Monitors

Register

Kura Graphics Card??

Reply

Thread Tools
Old Novembris 17, 2008, 12:01
Loceklis

Default Kura Graphics Card??

HI, i ir dell dimensija 3.000 ka paradis spēlēt spēles, im nemeklē tērēt pārāk daudz bet i dont ir atrisinājums, ti, kopējie neviens techie, pateicoties anticepation.
Johnnie
Old Novembris 17, 2008, 12:08
Moderator Group

Labot mani, ja im nepareizi, bet es domāju, ka 3000 ir integrēts tikai (nav AGP vai PCI-e)
Kas nozīmē, jums var tikai nodot PCI videokartēm tajā, kuras ir lidmašīna virs cenas

Mana sistēma: Daži citi lover!

Processor (s):
E8500 E0@4.1Ghz (stock volti)
Motherboard:
BIOSTAR TPower I45
RAM Operatīvā atmiņa:
4GB OCZ PC2-8500 PLATINUM
Graphics Card (s):
X1950 Pro
Sound Card:
Hard Drive (s):
2
Optical Drive (s):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Dzesēšana:
Big Typhoon VX
Tīkla / Internets:
Koris / NTL 20MB
Monitor (s):
ACER X223W 22 "WIDESCREEN 1680 × 105
Operating System (s):
Windows 7 64bit Ultimate
Old Novembris 17, 2008, 12:25
Loceklis

Paldies DR, Im sorry bet i dont know! no AGP PCI, i dont domāju, ka man vajag super hi izpildi, paturot prātā, ka PC ir 3-4 yrs old.
Es joprojām Dazed & sajaukt!
Old Novembris 17, 2008, 13:22
Moderator Group

90% + grafikas karšu izmantošanu AGP vai PCI-E ligzdas, lai izveidotu savienojumu ar mātesplati un cik es zinu jūsu datoram nav ne. Tātad jums ir, lai saņemtu tādu, kas savieno ar vienu no jūsu PCI slots
Man nav pārliecināts, ko kinda spēles jūs vēlaties spēlēt, bet jūsu iespējas ir ļoti ierobežotas
Kaut ko līdzīgu šis ir bet var cerēt uz tiešām

Jums vajadzētu lejupielādēt CPUID, Palaidiet to un izv mainboard tab un man pateikt, ko tā saka pie Grafiskais interfeiss

Old Novembris 17, 2008, 16:10
Loceklis

HI, Yeh IVE palaist, ka ēdiens un sadaļā turklāt grafiskais interfeiss ir tukšs! ?
Old Novembris 17, 2008, 16:21
Moderator Group

I guess integrētu ir tas, kas Jums ir, tad tik PCI ir jūsu vienīgā iespēja
Līdz ar to no mana saiti citu pēcnodarbinātības izskatās, ka būs jūsu labākais bet, kādi kinda spēles jūs vēlas spēlēt anyway?

Old Novembris 18, 2008, 00:19
Loceklis

Thanks again SW par palīdzību, es havent spēlēja spēli 3 gadus, bet man nekad nav pabeidzis Max Payne 2 tā domāja id ir aiziet b4 redzēt filmu, tāpēc es domāju, par šo nekustamo pamatkarti darītu, viss pc vēlas uzlabot kaut kad so i dont zināt savu vērtību, turbokompresoru to tagad,
cheers Johnnie
Old Novembris 18, 2008, 21:23
Donors Group

Jūs nevarat turbo maksas vai pat uzlabot, ka mašīna ir vienalga, kas ir jēgpilnas, lai naudas spēļu pieteikumu. Tā tika uzcelta uz smaile dažu tehnoloģisko progresu, ir jāatstāj aiz tā runāt. Tā ir lieliska mašīna daudziem lietojumiem un, kamēr jūs esat apmierināts ar to, es nevarētu mest to prom, bet .......... Es negribētu tērēt penss tai par visiem jauninājumiem. Dells ir būvētas tādā veidā, ka jūs nevar jaunināt viņiem daudz. Heck, tu pat nevarēja mest prom visas daļas un uzstādīt visiem jaunajiem daļām gadījumā.

Šķiet, ka tas ir izsniegts jūsu mērķiem labi, bet es ieteiktu redzēt filmu bez apdares spēle lol. Citādi, kas būs viena dārga filmu biļešu ...........

Es ceru, ka nav saskārušies kā skarbu, kā tas nebija mans nolūks. Mans nolūks ir glābt jūs no izmetot naudu.
Old Novembris 19, 2008, 08:29
Administrator Group

Es gribētu sākt ietaupījums cienīgu pamatīgu pārbaudi, ti, jaunu MOBO, mikroshēmu un GFX karti.

Jebkurš PCI karti Jūs varat pievienot savu pašreizējo setup dos maz atšķirību rādītājus.

Mana sistēma: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (s):
Nvidia 7150M Onboard Integrētā
Sound Card:
5,1 Onboard Integrētā
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Noliktavā HP
Dzesēšana:
Noliktavā HP
Tīkla / Internets:
10/100 NIC / 10MB Virgin Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Novembris 19, 2008, 10:24
Loceklis

Thanx, At šobrīd nevaru palaist nevienu spēlēm, ti, nav karte, IVE redzams pci kartes eBay par 5-10 mārciņa sterliņu, what do you think?
Ta
Reply

Register

Bookmarks