rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Sprzęt komputerowy > Monitory i karty graficzne

Register

Która karta graficzna??

Reply

Narzędzia wątku
Old 17 listopada 2008, 12:01
Członek grupy

Default Która karta graficzna??

Hi, I mają wymiar 3000 dell że wont gier, im się nie wydawać zbyt dużo, ale ja dont mieć pojęcia, tj. łącznej żaden techie dzięki anticepation.
Johnnie
Old 17 listopada 2008, 12:08
Moderator grupy

Correct me if im źle, ale myślę, że 3000 jest zintegrowany jedynie (nie AGP lub PCI-E)
Co oznacza, że możesz umieścić tylko karty graficzne PCI w nim, które są zasilane i over priced

My System: Niektóre inne kochanka!

Procesor (y):
E8500 E0@4.1Ghz (akcji V)
Płyta główna:
BIOSTAR TPower I45
Pamięć RAM:
4GB OCZ PC2-8500 PLATINUM
Karta graficzna (y):
X1950 Pro
Karta dźwiękowa:
Hard Drive (s):
2
Optical Drive (s):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Chłodzenie:
Big Typhoon VX
Sieć / Internet:
Chorus / NTL 20MB
Monitor (y):
ACER X223W 22 "Widescreen 1680 × 105
Operating System (-y):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old 17 listopada 2008, 12:25
Członek grupy

Dzięki SW, Im sorry but i dont know! PCI od AGP, I dont think I need a super hi wydajności pamiętając, że komputer musi być 3-4 lat życia.
Nadal nieprzytomny i mylić!
Old 17 listopada 2008, 13:22
Moderator grupy

90% + używać karty grafiki AGP lub PCI-E gniazd do podłączenia do płyty głównej, jak i tego co wiem na komputerze nie ma albo. Więc będziesz musiał się jeden, który łączy w ramach jednego ze swoich gniazd PCI
I nie ma pewności co kinda gry chcesz grać, ale możliwości są bardzo ograniczone
Coś podobnego to jest zakład można mieć nadzieję na naprawdę

Należy pobrać CPUID, Uruchom go i wybierz głównej karty i powiedz mi, co to mówi, obok Interfejs graficzny

Old 17 listopada 2008, 16:10
Członek grupy

HI, yeh ive uruchomić że prog i sekcji oprócz interfejsu graficznego jest pusty! ?
Old 17 listopada 2008, 16:21
Moderator grupy

Chyba jest zintegrowany, co masz następnie tak PCI jest jedyną opcją
Więc z mojego łącza w innych post wygląda, że będzie najlepiej, co kinda gry są ci, którzy chcą grać anyway?

Old 18 listopada 2008, 00:19
Członek grupy

Jeszcze raz dziękujemy za pomoc SW, I havent odgrywała gra w 3 lata, ale nigdy nie gotowych Max Payne 2 id tak myśli mają iść b4 widząc filmu, więc myślę, że dla prawdziwego podstawowej karty to zrobić, cały komputer chce jeden uaktualnienia na jakiś czas, tak ja dont znać jej wartość Turbocharging teraz,
cheers Johnnie
Old 18 listopada 2008, 21:23
Grupa dawcy

Nie można turbo opłat lub nawet uaktualnienie, że maszyna jest w żaden sposób, że za sensowne pieniądze dla gier aplikacji. Został zbudowany na wierzchołek niektórych osiągnięć technologicznych, które pozostawił w tyle tak mówić. It's a great maszynę do wielu aplikacji i tak długo jak jesteś zadowolony z niego, nie wyrzuci go, ale .......... Nie chciałbym wydawać grosza na nim wszelkich ulepszeń. Dells są skonstruowane w taki sposób, że nie można uaktualnić ich dużo. Heck, nie można nawet wyrzucić wszystkie części i zainstalowanie wszystkich nowych części w przypadku.

Wydaje się posiadać swoje cele, ale również Sugerowałbym skoro film bez ukończeniu gry lol. Inaczej, że będzie kosztowne filmu bilet ...........

Mam nadzieję, że nie zetknął się jako surowy, co nie było moim zamiarem. Moje zamiarem jest, aby zaoszczędzić od rzucania się w gotówce.
Old 19 listopada 2008, 08:29
Administrator Group

Chciałbym rozpocząć oszczędzanie na przyzwoitą remontu, tzn.; nowe Mobo, chip i karty GFX.

Każda karta PCI możesz dodać do aktualnej konfiguracji będą miały niewielki różnicę wydajności.

My System: Hybr! D

Procesor (y):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Płyta główna:
HP nForce 560
Pamięć RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Karta graficzna (y):
Nvidia 7150M Onboard Zintegrowanego
Karta dźwiękowa:
Onboard 5.1 Zintegrowanego
Hard Drive (s):
250 GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Chłodzenie:
Stock HP
Sieć / Internet:
Nic 10/100 / 10MB Virgin Kabel
Monitor (y):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (-y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 19 listopada 2008, 10:24
Członek grupy

Thanx, W chwili obecnej i cant uruchomić wszelkie gry, tzn. nie ma karty, ive seen pci karty w serwisie eBay za 5-10 funtów, co o tym myślisz?
Ta
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.