![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Buna, am un dell 3000 dimensiune că obiceiul juca jocuri, chat, nu uita să-şi petreacă prea mult, dar i-au dont indiciu, adică nici unul techie total, în anticepation Multumesc. Johnny |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Corectaţi-mă dacă im greşit, dar cred că în 3000 este numai integrat (nu AGP sau PCI-E) Ceea ce înseamnă că puteţi pune numai PCI grafica carduri în ea, care sunt în proces alimentat şi de peste preţ
www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() Sistemul meu: Unele alte lover!
|
|
| |||
| |||
| Multumesc SW, Im pare rau, dar i dont know! un pci de la o AGP, i dont că am nevoie de un super bună performanţă, având în vedere că PC-ul trebuie să fie 3-4 ani vechime. Eu rămân dazed & confuz! |
|
| |||
| |||
| 90% + de carduri de utilizare grafică AGP sau PCI-E prize pentru a se conecta la placa de bază şi în măsura în care ştiu pe computer nu au fie. Deci, va trebui să-şi care se conectează prin una dintre sloturile PCI Eu nu sunt sigur ce fel de jocuri pe care doriţi să îl jucaţi, dar toate opţiunile sunt foarte limitate Ceva de genul acesta este de pariu pentru a putea spera cu adevărat Ar trebui să descărcaţi CPUID, Rulaţi-l şi selectaţi fila mainboard si spune-mi ce se spune de lângă interfaţă grafică
__________________ www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() |
|
| |||
| |||
| Buna, yeh ive rula prog şi că, pe lângă secţiunea de interfaţă grafică este gol! ? |
|
| |||
| |||
| Cred integrate este ceea ce aţi apoi aşa PCI este singura opţiune Deci, de la link-ul meu în alte post pare că va fi cel mai bun pariu, ce fel de jocuri ai de ce doresc să joace oricum?
__________________ www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() |
|
| |||
| |||
| Vă mulţumim din nou pentru asistenţă SW, I havent a jucat un meci in 3 ani, dar niciodată n-am terminat Max Payne 2 SO crezut id avea un du-te b4 văzând filmul, aşa că cred că pentru o reală bază carte ar face, tot PC vrea o upgrade de la un moment dat, aşa că am dont stiu sa-l merita turbocharging acum, Noroc Johnny |
|
| |||
| |||
| Nu puteţi încărca turbo sau chiar de actualizare care, oricum, în maşină, care este semnificativ pentru bani pentru o cerere de jocuri. A fost construit pe vârf de unele progresele tehnologice, care s-au lăsat-o în spatele deci de a vorbi. Este o masina de mare pentru multe aplicaţii şi, atâta timp cât nu sunteţi mulţumiţi cu acest lucru, nu as arunca-o de aici, dar .......... Nu aş putea a-şi face nevoile pe ea de nici un upgrade. Dells sunt construite în aşa fel încât să nu aveţi posibilitatea să le upgrade de mult. La dracu, nu se poate chiar pierde toate piesele şi instala toate piesele noi în acest caz. Aceasta pare să fi servit-vă bine sensul dar aş sugera să vadă filmul fără finisaje de joc lol. În caz că va fi un film scump bilet ........... Sper ca nu am venit ca dincolo de dure ca, care nu a fost intenţia mea. Intenţia mea este de a salva de la aruncat departe de casă. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aş începe economisire decent pentru o revizie generală, de exemplu; nou mobo, chip şi GFX carte.
| |||
| |||
| Thanx, în acest moment i cant rula orice jocuri, adică nu există nici o carte, ive văzut pci cardurile de la eBay pentru 5.10 de lire, ce crezi? Ta |
![]() |
|
| Marcaje |