![]() |
|
|||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Ahoj, já mať dell dimension 3000 zvyknutý, že hranie hier, IM nehľadáme tráviť príliš veľa, ale i dont mať ponětí, tj spolu žiadny techie, Thanks in anticepation.
Johnnie
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Opravte ma, či im zle, ale já si myslím, že 3000 je integrovaný iba (ne AGP alebo PCI-e)
Čo znamená, že môžete len dať PCI grafické karty v nej, ktoré sú pod napájaný a viac cenovo
|
|
|
|||
|
|||
|
Vďaka SW, Im prepáčte, ale i dont vedieť! PCI od AGP, i dont think i need super hi výkonnosti so zreteľom na to, že PC musí byť 3-4 rokov.
I naďalej oslneniu & zmatená! |
|
|
|||
|
|||
|
90% + grafických kariet AGP alebo použitie PCI-E zásuvkami pre pripojenie k základnej doske a pokiaľ viem váš počítač nemá buď. Takže budete musieť dostať ten, ktorý sa pripája pomocou jedného z vašich PCI sloty
Já si nejsem jistá, čo trochu hry chcete hrať, ale vaše možnosti sú veľmi obmedzené Niečo podobného tento je stávkou môžete dúfať naozaj Tie by mali stiahnuť CPUIDSpustite ho a vyberte základné kartu a povedzte mi, čo je napísané vedľa Grafické rozhranie
|
|||
|
|||
|
HI, Yeh IVE plynúť, že programy a časti okrem grafického rozhrania je prázdna! ?
|
|
|
|||
|
|||
|
Myslím, že je integrovaná, čo ste potom tak PCI je vašou jedinou možnosťou
Takže z môjho odkazu v ostatných post to vyzerá, že bude čo najlepšie staviť, aký druh hier ste chcel hrať v každom prípade?
|
|||
|
|||
|
Vďaka opäť za pomoci SW, I havent hrali hru na 3 roky, ale nikdy som absolvoval Max Payne 2 tak myslel id majú ísť b4 videli film, tak myslím, že pre skutočný základné karty by urobiť Celý ks chce poskytnúť upgrade na nejakú dobu tak i dont vedieť, že jeho majetok Vypínač je teraz,
nazdraví Johnnie |
|
|
|||
|
|||
|
Nemôžete turbo poplatok alebo dokonca upgrade, že stroj v každom prípade, že má zmysel pre peniaze, pre herné aplikácie. Bol postavený na vrchol niektoré technologické pokroky, ktoré nechal za sebou, aby som tak povedal. Je to skvelý stroj pre mnoho aplikácií, a tak dlho, ako ste spokojní s ňou nechcel som Odhoï preč, ale .......... Nechcel som míňať peniaze na to pre všetky upgrady. Dells sú postavené tak, že nemôžete upgrade je veľa. Heck, nemôžete ani zahodiť všetky diely a inštaláciu všetkých nových dielov v danej veci.
Zdá sa, že to vaše účely slúžil dobre, ale já bych navrhnúť vidieť film bez ukončenia hry lol. V opačnom prípade, že bude raz nákladný film letenky ........... Dúfam, že sa mi nepodarilo naraziť ako drsné ako že nebolo mojím úmyslom. Môj zámer je ušetriť z házení preč hotovosti. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Chtěl bych začít ušetriť dôstojnej prepracovanie, tj; novej Mobo, GFX a čipovej karty.
|
|||
|
|||
|
Thanx čase i cant spustiť žiadne hry, čo znamená, že nie je žiadna karta, IVE vidieť pci kariet na eBay za 5-10 libier, čo myslíš?
Ta |