![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Бок, имам Делл 3000 димензију која има обичај играти игрице, им не желе трошити превише, али ја донт имати траг, тј укупно нико тецхие, Хвала антицепатион. јохнние |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Исправите ме ако им криву, али мислим да 3000 је интегрисана само (нема АГП или ПЦИ-е) Што значи да може само ставити ПЦИ графичке картице у њему, који су под Поуеред и више наплаћују
ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|
|
| |||
| |||
| Хвала ЈЗ, Им жалостан али ја донт кноткле! један од АГП ПЦИ, ЈА донт мислити Требам супер хи перформанце имајући у виду да ПЦ мора бити стара 3-4 год. И даље ошамућени и збуњени! |
|
| |||
| |||
| + 90% коришћење графике картице АГП или ПЦИ-Е утичнице за повезивање на матичну плочу и колико ја знам ваше рачунар неће имати оба. Тако ћете морати добити онај који повезује путем Ваше ПЦИ слот Ја не знам шта кинд игре коју желите да играте, али могућности су врло ограничене Нешто слично ово се можете кладити наде за стварно Треба да преузму ЦПУИД, Покрените га и изаберите маинбоард картицу и реците ми о чему се говори поред Графичко сучеље
__________________ ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() |
|
| |||
| |||
| Бок, Иве ыех покренути да пази на ред и секција осим графичког интерфејса је празан! ? |
|
| |||
| |||
| Ваљда интегрисана је оно што сте онда тако ПЦИ је ваша једина опција Дакле из мог линка на други пост изгледа као да ће се Ваш најбољи кладити, што кинд игре су вам желе играти Аныуаы?
__________________ ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() |
|
| |||
| |||
| Хвала поново СУ за помоћ, ја лука играо игру на 3 године, али никада нисам завршио Макс Паыне 2 па помислио ид имати ићи Б4 видели филм, па претпостављам да је за прави основна картица ће учинити, цео један пц жели надоградите на неко време па ја донт кноткле је њена турбоцхаргинг вреди сада, наздравље јохнние |
|
| |||
| |||
| Не можете турбо цхарге или чак да надоградите машина у који је ионако смисла за новац за гаминг програм. Изграђен је на врх неке технолошке напретку који су иза њега лево да тако кажемо. То је велики машина за многе апликације и колико сте сретни са њим, не бих баци од себе, али .......... Не бих провести денар на њега за било коју надограђује. Деллс изграђене су на такав начин да не можете да ажурирате их много. Пакао, не можете ни одбацити све делове и инсталирати све нове делове, у случају. Чини се да је служио ваше потребе, али и ја бих предложити да виде филм без завршна игра лол. Иначе, који ће бити један филм скупих улазница ........... Надам се да нисам наићи као сурови као да није била моја намера. Моја намера је да сте ви далеко од бацање готовини. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ја бих почети чувања за пристојан ремонту, односно, новим мобо, чип и ГФКС картицу.
| |||
| |||
| Него, у овом тренутку ја лицемјерје трчање било које игре, тј нема картица, ПЦИ картица Иве видио на ебаы за 5-10 фунта, шта ти мислиш? Та |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Нови Грапхицс Цард - картица = Тренутни НВИДИА ГеФорце 6150СЕ нФорце 430 | анацонда1991 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 9 | 5 аугуст 2009 08:44 |
| Набавка нове графичке картице. | Цоолыкскскс | Грапхицс Цардс & Мониторс | 4 | 7 децембар 2008 13:24 |
| Графичка картица | јимбо84 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 4 | 29 октобар 2008 08:44 |
| Помоћ са Графичка картица ..... | ЦразыАце | Грапхицс Цардс & Мониторс | 1 | 10 децембар 2007 00:33 |
| РИП графичком картицом | пете21 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 3 | 11 новембар 2007 16:31 |
| Тхреад Тоолс | |
| |