менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Графічні карти & Монітори

Register

Яка відеокарта???

Reply

Різьба Інструменти
Old 17 листопада 2008, 12:01
Член групи

Default Яка відеокарта???

Привіт, я Dell Dimension 3000, який звичай гру грати, не дивлячись їм витрачати занадто багато, але я Не маєте поняття, тобто загальна Ази ніхто не завдяки, в anticepation.
Johnnie
Old 17 листопада 2008, 12:08
Модератор групи

Поправте мене, якщо їм неправильно, але я думаю, що 3000 інтегрується тільки (не AGP або PCI-E)
Значить, можна помістити тільки графічних карт PCI в ній, які знаходяться під харчуванням і над ціною

Моя система: Деякі інші коханця!

Процесор (и):
E8500 E0@4.1Ghz (вольт складі)
Материнська плата:
BIOSTAR TPower I45
ОЗУ:
4GB OCZ PC2-8500 PLATINUM
Графічна карта (и):
X1950 Pro
Звукова карта:
Жорсткий диск (и):
2
Оптичний привід (и):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Діло / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Охолодження:
Big Typhoon VX
Мережі / Інтернет:
Chorus / NTL 20MB
Монітор (и):
ACER X223W 22 "широкоекранний 1680 × 105
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old 17 листопада 2008, 12:25
Член групи

Завдяки Ю, Im Sorry, але я не знаю! A PCI від AGP, I Dont думаю, мені необхідно Super продуктивність Привіт беручи до уваги, що ПК має бути 3-4 років старі.
Я, як і раніше приголомшений & плутати!
Old 17 листопада 2008, 13:22
Модератор групи

90% + відеокарт використовувати AGP або PCI-E розетки для підключення до материнської плати і, наскільки я знаю, ваш комп'ютер не має в своєму розпорядженні. Так ви повинні отримати одну, який з'єднується через одну з ваших слотів PCI
Я не впевнений, що цікаве гри ви хочете грати, але ваші варіанти носять досить обмежений характер
Щось на зразок цей є ставку можна сподіватися, насправді

Ви повинні завантажити CPUID, Запустіть її і виберіть вкладку платі і скажіть, що він говорить, поруч графічного інтерфейсу

Old 17 листопада 2008, 16:10
Член групи

HI, Yeh Ive запустити цю прог і розділ, крім графічного інтерфейсу порожній! ?
Old 17 листопада 2008, 16:21
Модератор групи

Я думаю, це комплексний, що ти то і PCI це єдиний варіант
Так що з моєю посилання на іншу посаду, схоже, що буде вашим кращим вибором, яке цікаве ігор ви бажаючим грати в будь-якому випадку?

Old 18 листопада 2008, 00:19
Член групи

Ще раз спасибі З за допомогу, я гавань грали в гру 3 років, але я ніколи не закінчили Max Payne 2, так думали ID ризикнути B4 бачачи фільму, і я думаю, що для реальної основної картки буде робити, весь ваш ПК хоче Оновлення на деякий час, тому я не знаю вона свою цінність турбонаддув це зараз,
Cheers Johnnie
Old 18 листопада 2008, 21:23
Донор групи

Ви не можете Turbo пред'явлення обвинувачення або навіть оновити, що машина в будь-якому випадку має сенс, що за ці гроші для ігрового застосування. Вона була побудована на піку деякі технологічні досягнення, які залишила, так би мовити. Це відмінна машина для багатьох додатків, і до тих пір, як ви щасливі з ним, я б не викинути, але .......... Я б не витрачати ні копійки на неї для будь-якого оновлення. Dells побудовані таким чином, що ви не зможете відновити їх багато. Чорт, ви навіть не можете викинути всі деталі і встановити все нові деталі у справі.

Схоже, ваші цілі служив добре, але я хотів би запропонувати бачачи фільму, не закінчивши гру LOL. В іншому випадку це буде однією дорогою квиток фільму ...........

Сподіваюся, я не зустрів настільки суворі, як це не мої наміри. Мій намір полягає в врятувати вас від викидаючи гроші.
Old 19 листопада 2008, 08:29
Адміністратор групи

Я хотів би почати економити на гідний ремонт, тобто, нові плат, мікросхем і GFX карта.

Будь-яка карта PCI можна додати ваші поточні параметри будуть робити великої різниці в продуктивності.

Моя система: Hybr! D

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Материнська плата:
HP NForce 560
ОЗУ:
2GB DDR2 PC2-5300
Графічна карта (и):
Nvidia 7150M Бортові Комплексна
Звукова карта:
5.1 Бортові Комплексна
Жорсткий диск (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптичний привід (и):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Діло / PSU:
Фондовий HP
Охолодження:
Фондовий HP
Мережі / Інтернет:
10/100 NIC / 10 Мб Віргінські Кабельні
Монітор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 32bit
Old 19 листопада 2008, 10:24
Член групи

Thanx, на даний момент я нахиляє запускати будь-які ігри, тобто немає карт, Ive бачили PCI карт на Ebay за 5-10 фунтів, що ви думаєте?
Ta
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Нова графічна карта - Поточна карта = NVIDIA GeForce 6150SE NForce 430 anaconda1991 Графічні карти & Монітори 9 5 серпня 2009 08:44
Початок нової графічної карти. Coolyxxx Графічні карти & Монітори 4 7 грудня 2008 13:24
Відеокарта jimbo84 Графічні карти & Монітори 4 29 жовтня 2008 08:44
Допомога з відеокартою ..... CrazyAce Графічні карти & Монітори 1 10 грудня 2007 00:33
RIP відеокарта pete21 Графічні карти & Монітори 3 11 листопада 2007 16:31
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.