![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт, я Dell Dimension 3000, який звичай гру грати, не дивлячись їм витрачати занадто багато, але я Не маєте поняття, тобто загальна Ази ніхто не завдяки, в anticepation. Johnnie |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Поправте мене, якщо їм неправильно, але я думаю, що 3000 інтегрується тільки (не AGP або PCI-E) Значить, можна помістити тільки графічних карт PCI в ній, які знаходяться під харчуванням і над ціною
www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
|
| |||
| |||
| Завдяки Ю, Im Sorry, але я не знаю! A PCI від AGP, I Dont думаю, мені необхідно Super продуктивність Привіт беручи до уваги, що ПК має бути 3-4 років старі. Я, як і раніше приголомшений & плутати! |
|
| |||
| |||
| 90% + відеокарт використовувати AGP або PCI-E розетки для підключення до материнської плати і, наскільки я знаю, ваш комп'ютер не має в своєму розпорядженні. Так ви повинні отримати одну, який з'єднується через одну з ваших слотів PCI Я не впевнений, що цікаве гри ви хочете грати, але ваші варіанти носять досить обмежений характер Щось на зразок цей є ставку можна сподіватися, насправді Ви повинні завантажити CPUID, Запустіть її і виберіть вкладку платі і скажіть, що він говорить, поруч графічного інтерфейсу
__________________ www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() |
|
| |||
| |||
| HI, Yeh Ive запустити цю прог і розділ, крім графічного інтерфейсу порожній! ? |
|
| |||
| |||
| Я думаю, це комплексний, що ти то і PCI це єдиний варіант Так що з моєю посилання на іншу посаду, схоже, що буде вашим кращим вибором, яке цікаве ігор ви бажаючим грати в будь-якому випадку?
__________________ www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() |
|
| |||
| |||
| Ще раз спасибі З за допомогу, я гавань грали в гру 3 років, але я ніколи не закінчили Max Payne 2, так думали ID ризикнути B4 бачачи фільму, і я думаю, що для реальної основної картки буде робити, весь ваш ПК хоче Оновлення на деякий час, тому я не знаю вона свою цінність турбонаддув це зараз, Cheers Johnnie |
|
| |||
| |||
| Ви не можете Turbo пред'явлення обвинувачення або навіть оновити, що машина в будь-якому випадку має сенс, що за ці гроші для ігрового застосування. Вона була побудована на піку деякі технологічні досягнення, які залишила, так би мовити. Це відмінна машина для багатьох додатків, і до тих пір, як ви щасливі з ним, я б не викинути, але .......... Я б не витрачати ні копійки на неї для будь-якого оновлення. Dells побудовані таким чином, що ви не зможете відновити їх багато. Чорт, ви навіть не можете викинути всі деталі і встановити все нові деталі у справі. Схоже, ваші цілі служив добре, але я хотів би запропонувати бачачи фільму, не закінчивши гру LOL. В іншому випадку це буде однією дорогою квиток фільму ........... Сподіваюся, я не зустрів настільки суворі, як це не мої наміри. Мій намір полягає в врятувати вас від викидаючи гроші. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я хотів би почати економити на гідний ремонт, тобто, нові плат, мікросхем і GFX карта.
| |||
| |||
| Thanx, на даний момент я нахиляє запускати будь-які ігри, тобто немає карт, Ive бачили PCI карт на Ebay за 5-10 фунтів, що ви думаєте? Ta |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Нова графічна карта - Поточна карта = NVIDIA GeForce 6150SE NForce 430 | anaconda1991 | Графічні карти & Монітори | 9 | 5 серпня 2009 08:44 |
| Початок нової графічної карти. | Coolyxxx | Графічні карти & Монітори | 4 | 7 грудня 2008 13:24 |
| Відеокарта | jimbo84 | Графічні карти & Монітори | 4 | 29 жовтня 2008 08:44 |
| Допомога з відеокартою ..... | CrazyAce | Графічні карти & Монітори | 1 | 10 грудня 2007 00:33 |
| RIP відеокарта | pete21 | Графічні карти & Монітори | 3 | 11 листопада 2007 16:31 |
| Різьба Інструменти | |
| |