![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Imádok játszani. E Próbálom frissíteni a számítógépet. Grafikus kártya, amely alkalmas lesz velem? Nem tud sokat a grafikus kártya. Szóval, ajánljuk! Köszönöm. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mi az Ön költségvetést?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Szia Lovag. Először is, yup, whats a költségvetést. Emellett van szüksége egy busz kártya AGP vagy PCI-Express? Milyen CPU van-e, és mi az állásfoglalása a monitort?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Szia kknight:)
| |||
| |||
| Én mondom 8600gts 320mb verzió nélkül is a többit a gép, csak azért, mert tudok. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Új Grafikus kártya - Jelenlegi Card = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Grafikus kártyák és monitorok | 9 | 5. augusztus 2009 08:44 |
| Ismerkedés az új grafikus kártya. | Coolyxxx | Grafikus kártyák és monitorok | 4 | 7. december 2008 13:24 |
| Grafikus kártya | jimbo84 | Grafikus kártyák és monitorok | 4 | 29. október 2008 08:44 |
| Segítség a Grafikus kártya ..... | CrazyAce | Grafikus kártyák és monitorok | 1 | 10. december 2007 00:33 |
| RIP grafikus kártya | pete21 | Grafikus kártyák és monitorok | 3 | 11. november 2007 16:31 |
| Téma eszközök | |
| |