![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| I láska k hraní hier. Z tohto som pokuse o inováciu počítača. Grafické karty, ktoré budú vhodné pre mňa? Nepoznám veľa o grafickej karte. Takže, naznačujú niektoré! Ďakujeme vám. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Čo sa vám rozpočet?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ahoj jazdec. Po prvé, áno, čo váš rozpočet. Tiež si vyžiada zbernice AGP karty alebo PCI-Express? Aký procesor máte a čo rozlíšenie vášho monitora?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ahoj kknight:)
| |||
| |||
| Já jsem chtěl říct 8600GTS 320mb verziu aj bez zvyšku stroje, len preto, že môžem. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Nová grafická karta - Bežné karty = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Graphics Cards & Monitory | 9 | 5. augusta 2009 08:44 |
| Získanie novej grafickej karty. | Coolyxxx | Graphics Cards & Monitory | 4 | 7. decembra 2008 13:24 |
| Grafické karty | jimbo84 | Graphics Cards & Monitory | 4 | 29. október 2008 08:44 |
| Pomoc s grafických kariet ..... | CrazyAce | Graphics Cards & Monitory | 1 | 10. decembra 2007 00:33 |
| RIP grafické karty | pete21 | Graphics Cards & Monitory | 3 | 11. novembra 2007 16:31 |
| Thread Tools | |
| |