![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Nazdar, Mám jen velmi krátkou otázku. Moje ATI Radeon x1300 pro 256megabajt (PCI-Express) zlomil před několika dny. Mám od té doby hledá dobrý (levný) náhradní karty. Všiml jsem si, že ATI Radeon x1650 pro 512 MB je k dispozici za cca 50 liber. Můj dotaz je: bude tato karta fungovat lépe než moje předchozí x1300 pro? Všiml jsem si, že moje x1300 pro nebyl opravdu vhodný pro hraní COD 4 například by tuto kartu si lepší práci? Thanks in advance |
|
| |||
| |||
| Přejít na jeden, který používá jen velmi malý výkon a je ticho.
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Ano, x1650 by měla fungovat lépe, než vaše staré karty. |
|
| |||
| |||
| ok, díky kluci. Budu kupovat tuto kartu asap! |
|
| |||
| |||
| Čau kámo, jsem koupil tuto kartu, podívejte se na ebay, pokud si jej koupil havnt už jdou opravdu levně! a 100 liber v PC World lol! , Dím ThO dolu zdá docela pomalé, ale myslím, že příčinou mého itd napájení je malý (250) ATI reccomd 400 |
|
| |||
| |||
| Jo, jsem koupil důl na ebay taky. Bylo určitě mnohem levnější než 100 liber jeden v PC svět: s. I'll ať víte, jak to srovnává na mé staré karty po jejím příchodu |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Nová grafická karta - Běžné karty = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Graphics Cards & Monitory | 9 | 5. Srpna 2009 08:44 |
| Získání nové grafické karty. | Coolyxxx | Graphics Cards & Monitory | 4 | 7. prosince 2008 13:24 |
| Grafické karty | jimbo84 | Graphics Cards & Monitory | 4 | 29. říjen 2008 08:44 |
| Pomoc s grafických karet ..... | CrazyAce | Graphics Cards & Monitory | 1 | 10. prosince 2007 00:33 |
| RIP grafické karty | pete21 | Graphics Cards & Monitory | 3 | 11. listopadu 2007 16:31 |
| Thread Nástroje | |
| |