![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σου, Έχω μόνο μια πολύ σύντομη ερώτηση. Η ATI Radeon x1300 Pro 256MB (PCI-Express) έσπασε αρκετές ημέρες πριν. Έχω ήδη ψάχνει για ένα καλό (φτηνό) αντικατάσταση της κάρτας. Πρόσεξα την ATI Radeon x1650 pro 512 MB είναι διαθέσιμο για περίπου £ 50. Η ερώτησή μου είναι: αυτή η κάρτα θα αποδώσει καλύτερα από τα προηγούμενα μου x1300 pro; Παρατήρησα ότι μου x1300 pro δεν είναι πραγματικά κατάλληλο για την αναπαραγωγή COD 4 για παράδειγμα, αυτή η κάρτα θα κάνει καλύτερη δουλειά; Ευχαριστώ εκ των προτέρων |
|
| |||
| |||
| Πηγαίνετε για έναν που χρησιμοποιεί πολύ λίγη ενέργεια και είναι ήσυχη.
__________________ Νομίζω ότι είμαι μια υπογραφή, ως εκ τούτου, υπάρχει! Πιστεύω ότι έχει υψηλότερη μου ως υπογραφή ... |
|
| |||
| |||
| Ναι το x1650 θα πρέπει να έχουν καλύτερες επιδόσεις από το παλιό σας κάρτα. |
|
| |||
| |||
| ok, ευχαριστώ παιδιά. Θα αγοράσω αυτή την κάρτα ASAP! |
|
| |||
| |||
| hi mate, μόλις αγόρασε αυτή την κάρτα, κοίτα για ebay αν havnt αγόρασε ήδη πηγαίνουν πραγματικά φθηνό!! και τις 100 λίρες το PC World lol!! , Θα πω εν τούτοις η δική μου φαίνεται αρκετά αργή, αλλά νομίζω ότι μου προκαλεί ITD τροφοδοτικό σε μικρούς (250) ATI reccomd 400 |
|
| |||
| |||
| Ναι, έχω δικό μου αγόρασε ebay για πολύ. Ήταν σίγουρα πολύ φθηνότερη από τις £ 100 σε ένα PC World: σ. Θα σας ενημερώσουμε για το πώς συγκρίνεται με το παλιό μου κάρτα μόλις φτάνει |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Νέα Κάρτα Γραφικών - = Τρέχουσα κάρτα NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 9 | 5 Αυγ 2009 08:44 |
| Getting νέα κάρτα γραφικών. | Coolyxxx | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 4 | 7 Δεκ 2008 13:24 |
| Κάρτα γραφικών | jimbo84 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 4 | 29 Οκτ 2008 08:44 |
| Βοήθεια με κάρτα γραφικών ..... | CrazyAce | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 1 | 10 Δεκ. 2007 00:33 |
| RIP κάρτα γραφικών | pete21 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 3 | 11 Νοε 2007 16:31 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |