manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Graphics Cards & Monitors

Register

Koja grafička kartica je bolje?

Reply

Thread Tools
Old 11 siječanj 2008, 06:26
Novi član grupe

Default Koja grafička kartica je bolje?

Bok,

JA pravedan imati vrlo kratko pitanje. Moj ATI Radeon x1300 Pro 256MB (PCI-Express) razbila nekoliko dana. I od tada su bili u potrazi za dobrom (jeftini) zamjenska kartica. JA primjećen je ATI Radeon x1650 pro 512 MB dostupna je za oko 50 £.

Moje pitanje je: bi ovu karticu bolje nego moj prethodni x1300 pro? Primijetio sam da je moj x1300 pro nije bio zaista pogodna za igranje COD 4 za primjer, ova karta će napraviti bolji posao?

Hvala unaprijed
Old 11 siječanj 2008, 06:44
Donatorska Grupa

Idi za jedan koji koristi vrlo malo moći i miruje.

Old 12 siječanj 2008, 13:45
Member Group

Da je x1650 bi trebao obavljati bolje od svog starog karticu.
Old 12 siječanj 2008, 13:59
Novi član grupe

OK, hvala momci. Ja ću kupiti ove kartice što prije!
Old 12 siječanj 2008, 14:31
Member Group

Quote:
Originally Posted by Theman000 View Post
OK, hvala momci. Ja ću kupiti ove kartice što prije!
Hi mate, imam samo kupio ovu karticu, pogledaj na ebay ako havnt kupi ga vec idu jako jeftini! i njegovih 100 funta u PC svijetu lol! , Ja ću reći mada moj izgleda prilično spore ali mislim itd. uzrok moje napajanje je mala (250) ATI reccomd jednom 400
Old 13 siječanj 2008, 05:18
Novi član grupe

Da, Ja sam kupio na ebay minski previše. Svakako je bio mnogo jeftiniji od 100 £ jedan u PC svijetu: p.
Ja ću Vas mogu obavijestiti da je kako je u usporedbi s mojim starim kartice odjednom pristigne
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.