![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bok, JA pravedan imati vrlo kratko pitanje. Moj ATI Radeon x1300 Pro 256MB (PCI-Express) razbila nekoliko dana. I od tada su bili u potrazi za dobrom (jeftini) zamjenska kartica. JA primjećen je ATI Radeon x1650 pro 512 MB dostupna je za oko 50 £. Moje pitanje je: bi ovu karticu bolje nego moj prethodni x1300 pro? Primijetio sam da je moj x1300 pro nije bio zaista pogodna za igranje COD 4 za primjer, ova karta će napraviti bolji posao? Hvala unaprijed |
|
| |||
| |||
| Idi za jedan koji koristi vrlo malo moći i miruje.
__________________ Mislim da sam potpis, zato postoji! Ja vjerujem da ima višu me kao potpis ... |
|
| |||
| |||
| Da je x1650 bi trebao obavljati bolje od svog starog karticu. |
|
| |||
| |||
| OK, hvala momci. Ja ću kupiti ove kartice što prije! |
|
| |||
| |||
| Hi mate, imam samo kupio ovu karticu, pogledaj na ebay ako havnt kupi ga vec idu jako jeftini! i njegovih 100 funta u PC svijetu lol! , Ja ću reći mada moj izgleda prilično spore ali mislim itd. uzrok moje napajanje je mala (250) ATI reccomd jednom 400 |
|
| |||
| |||
| Da, Ja sam kupio na ebay minski previše. Svakako je bio mnogo jeftiniji od 100 £ jedan u PC svijetu: p. Ja ću Vas mogu obavijestiti da je kako je u usporedbi s mojim starim kartice odjednom pristigne |