![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szia, Én csak egy nagyon rövid kérdés. Az én ATI Radeon x1300 PRO 256MB (PCI-Express) eltört néhány nappal ezelőtt. Én azóta keres egy jó (olcsó) kártya csere. Észrevettem az ATI Radeon x1650 PRO 512 MB áll rendelkezésre a mintegy 50 £. A kérdésem a következő: ez a kártya, jobban teljesítenek, mint a korábbi x1300 pro? Észrevettem, hogy az én x1300 pro nem volt igazán alkalmas játéktér COD 4 például, hogy a kártya nem egy jobb állást? Köszi előre |
|
| |||
| |||
| Menj egy alkalmazó nagyon kis teljesítmény és a csendes.
__________________ Azt hiszem, én vagyok az aláírás, tehát létezik! Úgy gondolom, hogy még nagyobb, mint az aláírás ... |
|
| |||
| |||
| Igen az x1650 meg jobban teljesítenek, mint a régi kártyát. |
|
| |||
| |||
| OK, kösz srácok. Fogom megvenni ezt a kártyát asap! |
|
| |||
| |||
| hi mate, én most vettem ezt a kártyát, nézd az ebay, ha havnt vásárolt már járnak igazán olcsó! és 100 font a PC világ lol! Fogom mondani tho enyém úgy tűnik, elég lassú, de azt hiszem, stb mert a tápegység a kis (250) ATI reccomd 400 |
|
| |||
| |||
| Igen, én vettem az enyémet az eBay is. Volt sokkal olcsóbb, mint a 100 £ egy PC világ: p. I'll let you know, hogyan hasonlítja össze a régi kártyát, amint megérkezik |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Új Grafikus kártya - Jelenlegi Card = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Grafikus kártyák és monitorok | 9 | 5. augusztus 2009 08:44 |
| Ismerkedés az új grafikus kártya. | Coolyxxx | Grafikus kártyák és monitorok | 4 | 7. december 2008 13:24 |
| Grafikus kártya | jimbo84 | Grafikus kártyák és monitorok | 4 | 29. október 2008 08:44 |
| Segítség a Grafikus kártya ..... | CrazyAce | Grafikus kártyák és monitorok | 1 | 10. december 2007 00:33 |
| RIP grafikus kártya | pete21 | Grafikus kártyák és monitorok | 3 | 11. november 2007 16:31 |
| Téma eszközök | |
| |