![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas, Aš tiesiog labai trumpą klausimą. Mano ATI Radeon X1300 PRO 256MB (PCI-Express) įveikė kelias dienas. Aš nuo to ieškote gero (pigius) pakeitimas kortelė. Aš pastebėjau, ATI Radeon x1650 pro 512 mb yra prieinamas maždaug £ 50. Mano klausimas: Ar ši kortelė geriau nei mano anksčiau X1300 Pro? Aš pastebėjau, kad mano X1300 PRO nebuvo labai tinka žaisti COD 4 pavyzdžiui, būtų šios kortelės padaryti geresnį darbą? Thanks in advance |
|
| |||
| |||
| Peršokti vieną, kuris naudoja labai mažai energijos ir yra tylūs.
__________________ Manau, kad esu parašas, todėl aš naujas! Manau, didesnė yra jau man, kaip parašas ... |
|
| |||
| |||
| Taip x1650 turėtų atlikti geriau nei seną kortelę. |
|
| |||
| |||
| ok, thanks guys. Aš įsigyti šią kortelę ASAP! |
|
| |||
| |||
| Hi mate, aš ką tik nusipirkau šią kortelę, pažiūrėkite eBay, jei jūs havnt nupirko jau jie išeina tikrai pigiai!! ir 100 quid PC World lol! Aš pasakysiu tho mano atrodo gana lėtas, bet manau, itd sukelti mano energijos tiekimas yra mažas (250) ATI reccomd 400 |
|
| |||
| |||
| Taip, aš nusipirkau mano eBay per. Buvo tikrai daug pigiau nei £ 100 vienam PC World: P. I'll let you know how to lygina savo seną kortelę, kai jis atvyksta |