![]() |
|
| |||
| |||
| Čau, Man vienkārši ir ļoti īss jautājums. Mans ATI Radeon X1300 PRO 256MB (PCI-Express) pārspēja vairākas dienas atpakaļ. Man ir veiksmīgi meklē labi (lēti) kartes dublikātu. Es pamanīju, ATI Radeon X1650 pro 512 mb ir pieejami aptuveni 50 GBP. Mans jautājums ir: vai šī karte darbojas labāk nekā mana iepriekšējā X1300 pro? Es pamanīju, ka mana X1300 pro nav īsti piemērots, lai spēlētu COD 4 Piemēram, varētu šo karti izdarīt labāku darbu? Thanks in advance |
|
| |||
| |||
| Iet uz vienu, kas izmanto maz enerģijas un ir kluss.
__________________ Es domāju, ka es esmu parakstu, tātad es eksistēju! Es uzskatu, ka lielāku to ir mani kā paraksts ... |
|
| |||
| |||
| Jā X1650 vajadzētu veikt labāk nekā savu veco karti. |
|
| |||
| |||
| ok, thanks guys. Es iegādāties šo karti ASAP! |
|
| |||
| |||
| hi mate, i tikko nopirka šo karti, paskaties uz ebay, ja jūs havnt pirkusi jau viņi iet patiešām lēti!! un 100 mārciņa sterliņu ar PC World lol! Es saku tho mans šķiet diezgan lēni, bet es domāju, itd izraisīt mans barošanas avots ir neliels (250) ati reccomd 400 |
|
| |||
| |||
| Jā, esmu iegādājies mans eBay too. Noteikti bija daudz lētāk, nekā £ 100 vienam PC World: p. Es jums zināt, kā to var salīdzināt ar manu veco karti kad tā pienāk |
![]() |
|
| Bookmarks |