rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Sprzęt komputerowy > Monitory i karty graficzne

Register

Która karta graficzna jest lepsza?

Reply

Narzędzia wątku
Old 11 stycznia 2008, 06:26
Nowe państwa grupy

Cześć,

Muszę bardzo krótkim pytanie. Moje ATI Radeon x1300 PRO 256MB (PCI-Express) wybuchła kilka dni temu. I od tej pory szuka dobre (tanie) kartę zastępczą. Zauważyłem, ATI Radeon x1650 pro 512 MB jest dostępny za około 50 funtów.

Moje pytanie brzmi: czy ta karta lepiej niż moje poprzednie x1300 pro? Zauważyłem, że mój x1300 pro nie było odpowiednie dla gry COD 4 na przykład, czy ta karta lepiej?

Thanks in advance
Old 11 stycznia 2008, 06:44
Grupa dawcy

Wejdź na jedną, która wykorzystuje bardzo mało energii elektrycznej i jest cichy.

Old 12 stycznia 2008, 13:45
Członek grupy

Tak, x1650 powinny lepiej niż stare karty.
Old 12 stycznia 2008, 13:59
Nowe państwa grupy

ok, dzięki chłopaki. Będę kupować karty ASAP!
Old 12 stycznia 2008, 14:31
Członek grupy

Cytat:
Originally Posted by Theman000 View Post
ok, dzięki chłopaki. Będę kupować karty ASAP!
hi mate, i właśnie kupił tej karty, spójrz w serwisie eBay, jeśli havnt zakupili już idą naprawdę tanio! i 100 funtów w PC World lol! Ja powiem tho kopalni wydaje się dość powoli, ale myślę, że przyczyną moich itd. zasilanie jest małe (250) ati reccomd 400
Old 13 stycznia 2008, 05:18
Nowe państwa grupy

Tak, mam kupione w serwisie eBay zbyt kopalni. Czy na pewno dużo tańsze niż 100 GBP jeden w PC World: str.
I'll let you know how to porównuje do mojej starej karty raz przylatuje
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.