![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Salut, Am o întrebare foarte scurt. Meu ATI Radeon x1300 pro 256MB (PCI-Express) a spart mai multe zile în urmă. Eu am fost în căutarea unei bune (ieftine) de înlocuire cartelă. Am observat de ATI Radeon x1650 pro de 512 MB sunt disponibile în jur de £ 50 pentru. Întrebarea mea este: aceasta carte ar funcţiona mai bine decât mi precedent x1300 pro? Am observat că mi x1300 Pro nu a fost foarte potrivit pentru joc COD 4, de exemplu, această carte ar face o treabă mai bună? Mulţumesc în avans |
|
| |||
| |||
| Du-te pentru unul care foloseşte foarte puţină energie şi este linişte.
__________________ Cred că am o semnătură, de aceea am exista! Cred că o mai mare fiind a-mi ca o semnatura ... |
|
| |||
| |||
| Da de x1650 ar trebui să funcţioneze mai bine decât vechea carte. |
|
| |||
| |||
| ok, mersi baieti. Voi cumpăra acest card, urgent! |
|
| |||
| |||
| hi mate, l-am cumparat aceasta carte, uita-te pe ebay daca havnt cumpărat-o deja merg foarte ieftine! şi 100 de lire în bucăţi lume lol!! , I se va spune Thợ meu pare destul de lent, dar cred că etc cauza mea de alimentare este de a mic (250) ati reccomd un 400 |
|
| |||
| |||
| Da, am cumpărat de pe Ebay a mea la fel. A fost cu siguranţă mult mai ieftin decât la £ 100 la PC-ul o lume: p. Voi să ştiţi cum se compara la vechea mea carte, o dată ce soseşte |
![]() |
|
| Marcaje |