![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nazdar, Mám len veľmi krátku otázku. Moja ATI Radeon x1300 pre 256megabajt (PCI-Express) zlomil pred niekoľkými dňami. Mám od tej doby hľadá dobrý (lacný) náhradnej karty. Všimol som si, že ATI Radeon X1650 Pro 512 MB je k dispozícii za cca 50 libier. Môj dotaz je: bude táto karta fungovať lepšie než moje predchádzajúce x1300 pro? Všimol som si, že moje x1300 pre nebol naozaj vhodný pre hranie COD 4 napríklad by túto kartu si lepšiu prácu? Thanks in advance |
|
| |||
| |||
| Prejsť na jeden, ktorý používa len veľmi malý výkon a je ticho.
__________________ Myslím, že som podpisom, preto som existujú! Verím, že vyššie je má ma ako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Áno, x1650 by mala fungovať lepšie, ako vaše staré karty. |
|
| |||
| |||
| ok, vďaka chlapci. Budem kupovať túto kartu asap! |
|
| |||
| |||
| Čau kámo, som kúpil túto kartu, pozrite sa na ebay, ak si ho kúpil havnt už idú naozaj lacno! a 100 libier v PC World lol! , Dim Tho bane zdá docela pomalé, ale myslím, že príčinou môjho itd napájanie je malý (250) ATI reccomd 400 |
|
| |||
| |||
| Jo, jsem koupil baňa na ebay taky. Bolo určite oveľa lacnejšie ako 100 libier jeden v PC svet: s. I'll či viete, ako to porovnáva na mojej starej karty po jej príchode |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Nová grafická karta - Bežné karty = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Graphics Cards & Monitory | 9 | 5. augusta 2009 08:44 |
| Získanie novej grafickej karty. | Coolyxxx | Graphics Cards & Monitory | 4 | 7. decembra 2008 13:24 |
| Grafické karty | jimbo84 | Graphics Cards & Monitory | 4 | 29. október 2008 08:44 |
| Pomoc s grafických kariet ..... | CrazyAce | Graphics Cards & Monitory | 1 | 10. decembra 2007 00:33 |
| RIP grafické karty | pete21 | Graphics Cards & Monitory | 3 | 11. novembra 2007 16:31 |
| Thread Tools | |
| |