мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Грапхицс Цардс & Мониторс

Register

Која графичка картица је боље?

Reply

Тхреад Тоолс
Old 11. Мар 2008, 06:26
Нови члан групе

Здраво,

ЈА праведан имати врло кратко питање. Мој АТИ Радеон кс1300 Про 256МБ (ПЦИ-Експресс) разбила неколико дана. И од тада су били у потрази за добром (јефтини) алтернативна картица. ЈА запажен је АТИ Радеон кс1650 про 512 МБ доступна је за око 50 £.

Моје питање је: би ову картицу боље него мој претходни кс1300 про? Приметио сам да је мој кс1300 про није био заиста погодна за играње Цод 4 за пример, ова карта ће направити бољи посао?

Хвала унапред
Old 11. Мар 2008, 06:44
Донаторска Група

Иди за један који користи врло мало моћи и мирује.

Old 12. Мар 2008, 13:45
Мембер Гроуп

Да је кс1650 би требао обављати боље од свог старог картицу.
Old 12. Мар 2008, 13:59
Нови члан групе

ОК, хвала момци. Ја ћу купити ове картице што пре!
Old 12. Мар 2008, 14:31
Мембер Гроуп

Куоте:
Оригиналлы Постед бы Тхеман000 View Post
ОК, хвала момци. Ја ћу купити ове картице што пре!
Хи мате, имам само купио ову картицу, погледај на ебаы ако хавнт купи га вец иду јако јефтини! и његових 100 фунта у ПЦ свету лол! , Ја ћу рећи мада мој изгледа прилично споре али мислим итд узрок моје напајање је мала (250) АТИ реццомд једном 400
Old 13. Мар 2008, 05:18
Нови члан групе

Да, Ја сам купио на ебаы минско превише. Свакако је био много јефтинији од 100 £ један у ПЦ свету: п.
Ја ћу вас могу обавијестити да је како је у поређењу са мојим старим картице одједном стигне
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц