![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Здраво, ЈА праведан имати врло кратко питање. Мој АТИ Радеон кс1300 Про 256МБ (ПЦИ-Експресс) разбила неколико дана. И од тада су били у потрази за добром (јефтини) алтернативна картица. ЈА запажен је АТИ Радеон кс1650 про 512 МБ доступна је за око 50 £. Моје питање је: би ову картицу боље него мој претходни кс1300 про? Приметио сам да је мој кс1300 про није био заиста погодна за играње Цод 4 за пример, ова карта ће направити бољи посао? Хвала унапред |
|
| |||
| |||
| Иди за један који користи врло мало моћи и мирује.
__________________ Мислим да сам потпис, зато постоји! Ја верујем да има вишу ме као потпис ... |
|
| |||
| |||
| Да је кс1650 би требао обављати боље од свог старог картицу. |
|
| |||
| |||
| ОК, хвала момци. Ја ћу купити ове картице што пре! |
|
| |||
| |||
| Хи мате, имам само купио ову картицу, погледај на ебаы ако хавнт купи га вец иду јако јефтини! и његових 100 фунта у ПЦ свету лол! , Ја ћу рећи мада мој изгледа прилично споре али мислим итд узрок моје напајање је мала (250) АТИ реццомд једном 400 |
|
| |||
| |||
| Да, Ја сам купио на ебаы минско превише. Свакако је био много јефтинији од 100 £ један у ПЦ свету: п. Ја ћу вас могу обавијестити да је како је у поређењу са мојим старим картице одједном стигне |