менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Графічні карти & Монітори

Register

Яка відеокарта краще?

Reply

Різьба Інструменти
Old 11 січня 2008, 06:26
Нові члени групи

Привіт,

Я просто дуже коротке питання. Моя ATI RADEON X1300 PRO 256MB (PCI-Express) зламав кілька днів тому. З тих пір я шукав карти хороші (дешеві) заміна. Я помітив, що ATI Radeon X1650 Pro 512 МБ доступно близько £ 50.

Моє питання: чи має ця карта краще, ніж мої попередні X1300 Pro? Я помітив, що мій X1300 PRO була не дуже підходить для гри в COD 4 Наприклад, чи буде ця карта зробити краще?

Спасибо заранее
Old 11 січня 2008, 06:44
Донор групи

Перейти на який використовує дуже мало енергії і тихо.

Old 12 січня 2008, 13:45
Член групи

Так X1650 повинен виконувати краще, ніж ваші старі карти.
Old 12 січня 2008, 13:59
Нові члени групи

Добре, спасибі, хлопці. Я буду купувати цю карту найближчим часом!
Old 12 січня 2008, 14:31
Член групи

Цитата:
Спочатку Написав Theman000 View Post
Добре, спасибі, хлопці. Я буду купувати цю карту найближчим часом!
Мати Привіт, я тільки що купив цю карту, подивіться на Ebay, якщо ви купили havnt це вже вони йдуть дійсно дешево!! і 100 фунтів на ПК Світ LOL! , Я скажу Тхо моя здається досить повільним, але я думаю, ITD причина мого харчування до малих (250) ATI reccomd 400
Old 13 січня 2008, 05:18
Нові члени групи

Так, я купив міну на Ebay теж. , Безумовно, набагато дешевше, ніж £ 100 в одному PC World: P.
Я дам вам знати, як вони співвідносяться з моїх старих карт як тільки він прибув
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.