![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт, Я просто дуже коротке питання. Моя ATI RADEON X1300 PRO 256MB (PCI-Express) зламав кілька днів тому. З тих пір я шукав карти хороші (дешеві) заміна. Я помітив, що ATI Radeon X1650 Pro 512 МБ доступно близько £ 50. Моє питання: чи має ця карта краще, ніж мої попередні X1300 Pro? Я помітив, що мій X1300 PRO була не дуже підходить для гри в COD 4 Наприклад, чи буде ця карта зробити краще? Спасибо заранее |
|
| |||
| |||
| Перейти на який використовує дуже мало енергії і тихо.
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |
|
| |||
| |||
| Так X1650 повинен виконувати краще, ніж ваші старі карти. |
|
| |||
| |||
| Добре, спасибі, хлопці. Я буду купувати цю карту найближчим часом! |
|
| |||
| |||
| Мати Привіт, я тільки що купив цю карту, подивіться на Ebay, якщо ви купили havnt це вже вони йдуть дійсно дешево!! і 100 фунтів на ПК Світ LOL! , Я скажу Тхо моя здається досить повільним, але я думаю, ITD причина мого харчування до малих (250) ATI reccomd 400 |
|
| |||
| |||
| Так, я купив міну на Ebay теж. , Безумовно, набагато дешевше, ніж £ 100 в одному PC World: P. Я дам вам знати, як вони співвідносяться з моїх старих карт як тільки він прибув |