![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Какво е най-добрата марка за видео карти Пример> Сапфир, ASUS ........... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Там не е основно, ти просто трябва да търсите чрез всички екстри, които са предвидени, и ако картата е overclocked или не (и колко), и ако е налице резервни охладител върху нея.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Тя не е толкова проста с GFX картички, то зависи от това какъв модел, спецификационен и бюджета, който искате / са наред с другите неща.
| |||
| |||
| |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Лично аз винаги е харесвал Сапфир картички, защото те са, поне за мен, са надеждни.
Но за съжаление, тъй като останалите имат каза, че не е толкова просто ... Един приятел ми абсолютно кълне на EVGA. Най-добре е да направите, е да вземе решение за чипсет (например ATI 4870) и след това изглежда най-различни "версии" освободена от различни фирми. Моята система: Сателит Toshiba A200-28P
|
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Нова графична карта - разплащателна карта = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Графика на карти & Монитори | 9 | 5-и парламентарен Aug 2009 08:44 |
| В търсене на новата графична карта | Coolyxxx | Графика на карти & Монитори | 10 | 14 Дек 2007 21:35 |
| Графична карта, кой? | mxmad32 | Графика на карти & Монитори | 28 | 10 Дек 2007 07:03 |
| Помощ с графична карта ..... | CrazyAce | Графика на карти & Монитори | 1 | 10 Дек 2007 00:33 |
| Нова графична карта | Kane | Графика на карти & Монитори | 12 | 26 Юли 2007 13:44 |
| Нишка Инструменти | |
| |