![]() |
|
| |||
| |||
| Ποια είναι η καλύτερη μάρκα για κάρτες γραφικών Παράδειγμα> Sapphire, ASUS ........... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δεν υπάρχει ούτε ένας κατά βάση, απλά πρέπει να δούμε με κάθε πρόσθετων, οι οποίες παρέχονται, και αν η κάρτα δεν είναι overclocked ή (και από το πόσο πολύ), και αν υπάρχει μια δευτερογενή δροσερότερες σε αυτό.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δεν είναι απλά ότι με GFX κάρτες, αυτό εξαρτάται από το μοντέλο, το spec του προϋπολογισμού και θέλετε / έχουν, μεταξύ άλλων.
| |||
| |||
| |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Προσωπικά έχω πάντα άρεσε Sapphire κάρτες επειδή έχουν, τουλάχιστον για μένα, ήταν αξιόπιστα.
Αλλά δυστυχώς, όπως οι άλλοι, δεν είναι τόσο απλό ... Ένας φίλος μου απολύτως swears για ΕΒΓΑ. Το καλύτερο πράγμα που πρέπει να κάνουμε είναι να αποφασίσει για ένα chipset (π.χ. ATI 4870) και στη συνέχεια να εξετάσουμε τις διάφορες "εκδόσεις" κυκλοφόρησε από τις διάφορες εταιρείες. Το σύστημά μου: Toshiba Satellite A200-28ιζ
|
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Νέα Κάρτα Γραφικών - = Τρέχουσα κάρτα NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 9 | 5 Αυγ 2009 08:44 |
| Ψάχνετε για νέα Κάρτα γραφικών | Coolyxxx | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 10 | 14 Δεκ. 2007 21:35 |
| Κάρτα γραφικών, ποια; | mxmad32 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 28 | 10 Δεκ. 2007 07:03 |
| Βοήθεια με κάρτα γραφικών ..... | CrazyAce | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 1 | 10 Δεκ. 2007 00:33 |
| Νέα Κάρτα Γραφικών | Kane | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 12 | 26 Ιουλ 2007 13:44 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |