![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Koks yra geriausias prekės ženklo vaizdo plokštės Pavyzdys> Sapphire ASUS ........... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yra ne vienas iš esmės, jums tereikia nesureikšminti Ypatumai kurios yra numatytos, ir, jei kortelė yra Overclocked ar ne (ir kiek), ir jei yra antrinėje rinkoje aušintuvas ant jos.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tai nėra taip paprasta su GFX korteles, tai priklauso nuo to, ką modelis, spec ir biudžeto norite, ar jau be kitų dalykų.
| |||
| |||
| |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Asmeniškai aš visada patiko Sapphire korteles, nes jie, bent jau man, buvo patikimi.
Bet deja, kaip kiti sako, tai ne taip paprasta ... Mano draugas visiškai prisiekia dėl EVGA. Geriausia padaryti, tai nuspręsti dėl chipsetu (pvz., ATI 4870) ir tada žiūrėti į įvairias "versijos" išleido įvairių įmonių. Mano sistema: Toshiba Satellite A200-28P
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Naują grafikos plokštę - Dabartinė kortelė = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Graphics Cards & Monitoriai | 9 | 5 rugpjūtis 2009 08:44 |
| Ieškote naują grafikos plokštę | Coolyxxx | Graphics Cards & Monitoriai | 10 | 14 gruodis 2007 21:35 |
| Grafikos kortelė, kuri viena? | mxmad32 | Graphics Cards & Monitoriai | 28 | 10 gruodis 2007 07:03 |
| Pagalba Graphics Card ..... | CrazyAce | Graphics Cards & Monitoriai | 1 | 10 gruodis 2007 00:33 |
| Naują grafikos plokštę | Kane | Graphics Cards & Monitoriai | 12 | 26 liepa 2007 13:44 |
| Temos įrankiai | |
| |