![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Aká je najlepšia značka pre video karty Príklad> Sapphire, ASUS ........... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nie je v podstate jedno, stačí sa pozrieť prostredníctvom akejkoľvek doplnky, ktoré sú poskytované, a ak je karta overclocked alebo nie (a koľko), a ak existuje aftermarket chladič na ňu.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nie je to tak jednoduché s GFX kariet, to záleží na tom, aký model, spec a rozpočtu chceš / mať okrem iného.
| |||
| |||
| |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Osobne som si vždy želal, Sapphire kartami, pretože majú, aspoň pre mňa, bol spoľahlivý.
Ale žiaľ, ako už bolo povedané, nie je to tak jednoduché ... A môj priateľ úplne prisahajúcu na EVGA. Najlepšia vec, ktorú musíte urobiť, je rozhodnúť o čipset (napr. ATI 4870) a potom sa na rôzne "verzie" uvoľní do rôznych firiem. Môj systém: Toshiba Satellite A200-28p
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Nová grafická karta - Bežné karty = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Graphics Cards & Monitory | 9 | 5. augusta 2009 08:44 |
| Hľadáte novú grafickú kartu | Coolyxxx | Graphics Cards & Monitory | 10 | 14. decembra 2007 21:35 |
| Grafickú kartu, ktorá z nich? | mxmad32 | Graphics Cards & Monitory | 28 | 10. decembra 2007 07:03 |
| Pomoc s grafických kariet ..... | CrazyAce | Graphics Cards & Monitory | 1 | 10. decembra 2007 00:33 |
| Nová grafická karta | Kane | Graphics Cards & Monitory | 12 | 26. júla 2007 13:44 |
| Thread Tools | |
| |