![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Наскоро имаше известни проблеми с моето ATI Radeon 9250 256MB AGP карта, така че реших да купя една NVIDIA 7600GS 256MB AGP карта. Деинсталиран ATI драйвери и софтуер и инсталирана нова карта, според инструкциите. Карта работеше добре в продължение на няколко дни, но след това започна периодично проблеми, като например. компютър ще замръзне и ще изисква рестартиране, или монитора ще изключите (няма видео вход) и изискват reboot.Downloaded най-новите драйвери и инсталирани, не е хубаво. Проверих обичайното, вирус, злонамерен софтуер и т.н. За да не се ползват. Тогава подкрепени моите файлове и променен твърд диск и е една чиста инсталация на XP Pro. Инсталирайте отиде глоба, но проблемът продължава да съществува за използване на компютър, просто отваряне на папка може да го предизвика. Реших картата е повреден и го заменя, новата карта работник глоба за един ден, след това същото arrises проблем. Следваща Мислех, че можех захранване `T се справят така си купих един X-700 вата мощност PSU, проблемът все още persits. Компютърни писти глоба на борда на графики, въпреки че има няколко неща, които се справят с жаргон. Може ли това да бъде въпрос съвместимост? Mobo е Asus A7S8X-MX Процесора е AMD Sempron 2Ghz Socket A Рам е 1Gig DDR |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Аз никога не са чували за "X-Power" захранване и вярвам, това е твой проблем. Никога не купуват cheapo захранване.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Този, който заменя е EZ-Cool 400W, Чували ли сте за това? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 400 вата ви трябва лесно да дръжка, която карти даде на вътрешностите на феновете и на цялата единица база добро почистване със сгъстен въздух, някои от кутия или четка може да се прегряване
Температурата вътре в този ябълков пай е над 1000 градуса. Ако се мно-го, A струя от разтопен bramley Apple ще се струя. Може Иди си; да отидем моя. Така или иначе, един от нас е захождането! Моята система: Мина
|
|
| |||
| |||
| Не е задължително, ако те са евтини креп захранванията те няма да бъдат в състояние да доставя достатъчно ампера на релсите този въпрос. Някои мамят и да ампера на безполезен релси за увеличаване мощността им суми.
__________________ "Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " |
|
| |||
| |||
| Цитат:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Вие се опитаха 2 различни карти, графики и 2 захранвания.
| |||
| |||
| Цитат:
Забравих да спомена, че за да ![]() Имам две пръчки на овен и се опитах всеки стик по себе си, но аз не помогна. Може да Memtest един тръгваме, но нещо е, компютър работи глоба на борда на графика, не трябва да премахне този овен? |
|
| |||
| |||
| Аз съм все още продължава да се придържа към идеята PSU. Ако вашето PSU не е достатъчно предлагане ампера по железопътната 12V (а) той ще щам да тече и в крайна сметка всичко катастрофата / замразяване, но когато извадите картата ви, можете излитане, че допълнително изискване и така компютъра работи добре.
__________________ "Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " |
|
| |||
| |||
| http://www.compucase-hec.co.uk/mainp...ail.asp?pid=64 Ерес връзка към PSU съм купил, че "е 700 вата един. Какво искаш да изчислявам? |