μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Κάρτες Γραφικών & Monitors

Register

Συμβατότητα κάρτας γραφικών;

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 6 Φεβρουαρίου, 2008, 15:40
Μέλος Ομάδα

Πρόσφατα είχα κάποια προβλήματα με την κάρτα γραφικών ATI Radeon 9250 256MB AGP μου, έτσι αποφάσισε να αγοράσει ένα NVIDIA 7600GS 256MB AGP κάρτα. Uninstalled οδηγούς ATI και το λογισμικό και εγκατασταθεί νέα κάρτα ως ανά οδηγίες.

Κάρτα ελειτούργησε το πρόστιμο για λίγες ημέρες, αλλά στη συνέχεια άρχισε να παρουσιάζει περιοδικά προβλήματα, δηλαδή. υπολογιστής θα παγώσει και θα απαιτήσει επανεκκίνηση, ή την παρακολούθηση θα απενεργοποιήσετε (δεν εισάγονται βίντεο) και να απαιτεί reboot.Downloaded πιο πρόσφατα προγράμματα οδήγησης και εγκατασταθεί, δεν ωφελεί.

Έλεγξα το συνηθισμένο, τον ιό, malware κλπ δεν βγαίνει τίποτε. Στη συνέχεια αντίγραφα ασφαλείας των αρχείων μου και επαναδιαμορφώθηκε HDD και έκανε μια καθαρή εγκατάσταση των XP Pro. Εγκαταστήστε πήγε καλά, αλλά το πρόβλημα επέμεινε στη χρήση υπολογιστή, απλά το άνοιγμα ενός φακέλου θα μπορούσε να προκαλέσει.

Αποφάσισα η κάρτα ήταν ελαττωματική και είχε αντικατασταθεί, νέα κάρτα ελειτούργησε το πρόστιμο για μια ημέρα, τότε arrises ίδιο πρόβλημα. Επόμενη Νόμιζα ότι μπορούσα να το τροφοδοτικό `t αντιμετωπίσει έτσι αγόρασα ένα X-ισχύς 700 Watt PSU, το πρόβλημα εξακολουθεί να persits.

Υπολογιστής εκτελεί πρόστιμο γραφικά επί του σκάφους, αν και υπάρχουν μερικά πράγματα που επίκλιση αντιμετωπίσουν.

Θα μπορούσε αυτό να είναι ένα ζήτημα συμβατότητας;
Mobo είναι Asus A7S8X-MX
Επεξεργαστή AMD Sempron 2Ghz Socket A
Ram είναι 1Gig ΑΑΕ
Old 6 Φεβρουαρίου, 2008, 16:24
Ομάδα Δωρητών

Ποτέ δεν έχω ακούσει για το "x-δύναμη" PSU και πιστεύω ότι είναι το πρόβλημά σας. Ποτέ μην αγοράσετε cheapo PSU που.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "

Το σύστημά μου: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Motherboard:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Μνήμες:
2GB Patriot Extreme Performance
Κάρτα γραφικών (ες):
PNY 8800GTS 320MB
Κάρτα Ήχου:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Υπόθεση / PSU:
Antec 900 620 W Aerocool zeroDBA
Ψύξη:
4x-120 χιλιοστά Yate Loon + 200 χιλιοστών κορυφή
Network / Internet:
Qwest
Monitor (ες):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (s):
Windows XP + 7
Old 6 Φεβρουαρίου, 2008, 16:35
Μέλος Ομάδα

Το μόνο που μου αντικατέστησε είναι μια EZ-Cool 400W, έχετε ακούσει για αυτά;
Old 6 Φεβρουαρίου, 2008, 17:55
Ομάδα Δωρητών

400watt σας πρέπει να χειρίζεται με ευκολία το δελτίο

δίνουν το εσωτερικό του τους οπαδούς και το σύνολο της βασικής μονάδας σε ένα καλό καθαρό με κάποια πεπιεσμένου αέρα από ένα κουτί ή μια βούρτσα

θα μπορούσε να είναι η υπερθέρμανση

Το σύστημά μου: Ορυχείο

Processor (s):
διπλού πυρήνα AMD Athlon
Motherboard:
winfast 6600
Μνήμες:
3GB
Κάρτα γραφικών (ες):
MSI 8600GT
Κάρτα Ήχου:
ορισμένες φθηνές dx9 5,1
Hard Drive (s):
Optical Drive (s):
Υπόθεση / PSU:
Ψύξη:
Network / Internet:
Monitor (ες):
Cibox 1440 x 900
Operating System (s):
Vista
Old 6 Φεβρουαρίου, 2008, 17:56
Ομάδα Δωρητών

Οχι απαραίτητα, αν είναι μίζερη φθηνά PSU που δεν θα είναι σε θέση να παραδώσει αρκετά ενισχυτές των σιδηροδρόμων εν λόγω θέμα. Ορισμένοι εξαπατήσει και να θέσει ενισχυτές για την άχρηστη ράγες για την ενίσχυση των ποσών ισχύ τους.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "
Old 6 Φεβρουαρίου, 2008, 18:06
Μέλος Ομάδα

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας mrdaveyk View Post
400watt σας πρέπει να χειρίζεται με ευκολία το δελτίο

δίνουν το εσωτερικό του τους οπαδούς και το σύνολο της βασικής μονάδας σε ένα καλό καθαρό με κάποια πεπιεσμένου αέρα από ένα κουτί ή μια βούρτσα

θα μπορούσε να είναι η υπερθέρμανση
Ξέχασα να αναφέρω, καθαρίζονται ανεμιστήρες και ψήκτρες
Old 6 Φεβρουαρίου, 2008, 19:12
Ομάδα Δωρητών

Έχετε δοκιμάσει 2 διαφορετικές κάρτες γραφικών και 2 PSU που.
Προτείνω τη δοκιμή της μνήμης με Memtest.

Το σύστημά μου: Krlll

Processor (s):
Intel Q9550@4.33Ghz
Motherboard:
Gigabyte GA-EP45-UD3P
Μνήμες:
4x2GB OCZ Platinum PC8500
Κάρτα γραφικών (ες):
Gainward 4870X2 (840 Core 940 κρατών)
Κάρτα Ήχου:
Εποχούμενες hda
Hard Drive (s):
Λίγες lol 1650GB συνολικού
Optical Drive (s):
1xDVD PHILIPS DVD +-RW
Υπόθεση / PSU:
Antec 1200/Enermax Infiniti 720W
Ψύξη:
Tuniq Tower 120
Network / Internet:
Dual Gigabit Ethernet
Monitor (ες):
Acer 22 "widescreen
Operating System (s):
Vista Ultimate X64
Old 7 Φεβρουαρίου 2008, 11:35
Μέλος Ομάδα

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας Krlll View Post
Έχετε δοκιμάσει 2 διαφορετικές κάρτες γραφικών και 2 PSU που.
Προτείνω τη δοκιμή της μνήμης με Memtest.

Ξέχασε να αναφέρει ότι για να
Έχω δύο ράβδους του κριού και προσπαθεί κάθε ραβδί με δική της, αλλά didn `t βοηθήσουν.
Μπορεί να δώσει memtest το κάνουμε ούτως ή άλλως, αλλά το θέμα είναι, ο υπολογιστής λειτουργεί πρόστιμο σε γραφικά επί του σκάφους, αυτό δεν θα πρέπει να εξαλείψει το κριάρι;
Old 7 Φεβρουαρίου 2008, 16:41
Ομάδα Δωρητών

Είμαι ακόμα πρόκειται να παραμείνουμε στην ιδέα PSU. Αν PSU σας δεν βάζει αρκετό ενισχυτές για το σιδηροδρομικό 12V (ες) θα στέλεχος να τρέχει πάντα και τελικά συντριβή / δέσμευση, αλλά όταν αφαιρείτε την κάρτα σας, την απογείωση που επιπλέον απαίτηση και έτσι ο υπολογιστής σας λειτουργεί με πρόστιμο.
Old 7 Φεβρουαρίου 2008, 16:59
Μέλος Ομάδα

http://www.compucase-hec.co.uk/mainp...ail.asp?pid=64

Heres μια σύνδεση με το PSU που έχω αγοράσει, it `s το 700w ένα.
Τι νομίζω;
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.