![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Nemrég volt némi gond az én ATI Radeon 9250 256MB AGP kártya, ezért úgy döntött, hogy vásárol egy nVidia 7600gs 256MB AGP kártya. Uninstalled ATI meghajtók és a szoftver telepítése és új kártyát, mint egy útmutató. Kártya jól működött pár napig, de aztán elkezdődött az intermittáló probléma, ie. számítógépen is fagyasztható, és szükségessé reboot, vagy monitor kikapcsolásához lenne (no video bemenet) és megkövetelik reboot.Downloaded legfrissebb illesztőprogramokat és telepíteni, nem jó. Megnéztem a szokásos, vírus, malware stb mindhiába. Aztán fel a fájlokat és újraformázza HDD, és azt egy tiszta felszerel-XP Pro. Telepítse ment jól, de a probléma fennáll a számítógép használat, egyszerűen csak egy mappa megnyitása okozhatja azt. Úgy döntöttem a kártya volt a hibás, és hogy helyébe új kártya dolgozott bírság egy napra, akkor ugyanazt a problémát arrises. Következő Gondoltam a tápegység tudtam megbirkózni `t úgy vettem egy x-teljesítmény 700 Watt PSU, a probléma még mindig persits. Számítógép fut bírság fedélzeti grafika, bár néhány dolog azok vidám megbirkózni. Lehet-e ezt a kompatibilitási probléma? Mobo az Asus A7S8X-MX Processzor AMD Sempron 2GHz Socket A Ram is 1Gig DDR |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Még soha nem hallottam az "x-erő" PSU, és úgy vélik, hogy a probléma. Soha ne vásároljon cheapo PSUs.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Az egyetlen, amit cserélni egy EZ-Cool 400W, már hallotta ezeket? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 400watt a könnyen kezelhető, hogy a kártya hogy a belsejét az a rajongók és az egész alapegységgel jó néhány tiszta sűrített levegővel lehet egy vagy ecsettel lehet túlfűtést
A hőmérséklet ebben a almás pite 1000 fok fölött van. Ha férjhez, egy sugárhajtású Olvasztott Bramley alma is spriccel ki. Lehet menni a módon lehet menni az enyém. Akárhogy is, az egyik nekünk mennek! My System: Enyém
|
|
| |||
| |||
| Nem feltétlenül, ha ők rossz olcsó PSUs nem lesznek képesek, hogy elég amper a sínek, hogy a kérdésben. Egyes csaló, és az erősítők a sín használhatatlan fokozzák wattértékek összegeket.
__________________ "Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. |
|
| |||
| |||
| Idézet:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Már próbáltam 2 különböző grafikus kártyák és 2 PSUs.
| |||
| |||
| Idézet:
Elfelejtette megemlíteni, hogy a ![]() Van két botszékek RAM, és megpróbált minden Stick saját, de nem is "nem segít. Lehet, hogy a memtest megy egyébként, de a dolog, számítógépes fut bírság fedélzeti grafika, amennyiben ez nem küszöböli ki a kos? |
|
| |||
| |||
| Én még mindig ragaszkodni az PSU ötlet. Ha a tápegység nincs ami elég amper a vasúti 12V (ek) ez a törzs futtatni mindent és végül crash / freeze, de amikor eltávolítja a kártyát, akkor vegye le, hogy a külső követelmény, és így a számítógépen futó finom.
__________________ "Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. |
|
| |||
| |||
| http://www.compucase-hec.co.uk/mainp...ail.asp?pid=64 Heres a link a psu én vettem, hogy "ez a 700W egy. Mit gondol? |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Új Grafikus kártya - Jelenlegi Card = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Grafikus kártyák és monitorok | 9 | 5. augusztus 2009 08:44 |
| Használhatom a PCI grafikus kártya? | pete21 | Grafikus kártyák és monitorok | 8 | 17. január 2009 12:57 |
| Grafikus kártya, amely a jobb? | Theman000 | Grafikus kártyák és monitorok | 5 | 13. január 2008 05:18 |
| Grafikus kártya és a RAM | Razer | Grafikus kártyák és monitorok | 3 | 7. január 2008 09:25 |
| Új grafikus kártya és tápegység | MaxWilson | Grafikus kártyák és monitorok | 5 | 26. december 2007 15:29 |
| Téma eszközök | |
| |