![]() |
|
| |||
| |||
| אני לאחרונה היו קצת בעיות עם כרטיס ATI Radeon 9250 256MB AGP שלי, אז החלטתי לקנות nvidia 7600gs 256MB AGP כרטיס. מנהלי הוסר ATI ו תוכנה המותקנת כרטיס חדש לפי ההוראות. הכרטיס עבד בסדר כמה ימים, אבל אז התחילו הבעיות לסירוגין, כלומר. המחשב היה קופא וידרוש אתחול מחדש, או היה לפקח לכבות (לא קלט וידאו) ודורשים reboot.Downloaded מנהלי ההתקנים העדכניים ביותר ואת מותקן, לא טוב. בדקתי את הרגיל, וירוסים, תוכנות זדוניות וכו 'אך ללא הועיל. אני מכן לגבות קבצים שלי מחדש HDD ולא התקנה נקייה של XP Pro. התקן הלך בסדר, אבל הבעיה התעקשה על השימוש במחשב, פשוט לפתוח תיקיה זה יכול לגרום. החלטתי את הכרטיס היה פגום והוא החליף אותו, הכרטיס החדש עבד בסדר למשך יום, ולאחר מכן arrises אותה בעיה. הבא חשבתי יכולתי אספקת החשמל לא להתמודד `אז קניתי x-700 PSU ואט חשמל, הבעיה עדיין persits. המחשב פועל מצוין על המסך המשולב, למרות שיש כמה דברים שהם להתמודד עם צביעות. זה יכול להיות בעיית תאימות? Mobo הוא Asus A7S8X-מושלם מעבד AMD Sempron 2GHz הוא שקע רם 1Gig DDR |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| מעולם לא שמעתי את "X-כוח" PSU ומאמינים כי הבעיה שלך. לעולם לא לקנות PSUs זול.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| אחד שבו החלפתי הוא EZ-Cool 400W, שמעת האלה? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 400watt שלך צריך לטפל בקלות כי כרטיס לתת את קרביה של האוהדים ואת יחידת הבסיס כולו טוב לנקות עם אוויר דחוס מן יכול או מברשת יכול להיות התחממות יתר
|
| |||
| |||
| לא בהכרח, אם הם PSUs המחורבנת זול הם לא יוכלו לספק אמפר מספיק על המסילות חשיבות. חלק לרמות ולשים אמפר על מסילה חסרת תועלת Wattage להגדיל את הסכומים שלהם.
__________________ "אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ניסית 2 כרטיסים גרפיים שונים 2 PSUs.
| |||
| |||
| ציטוט:
שכחתי להזכיר את זה ![]() יש לי שני מקלות של RAM וניסה כל מקל על עצמו, אבל didn `t לעזור. אולי לתת memtest ללכת בכל מקרה, אבל העניין הוא, המחשב פועל בסדר על גרפיקה משולבת, זה לא צריך לחסל את האיל? |
|
| |||
| |||
| אני עדיין הולך לדבוק ברעיון PSU. אם PSU שלך לא מקימים אמפר מספיק על המעקה 12V (ים) יהיה להתאמץ כדי להפעיל הכל ובסופו של דבר לקרוס / ההקפאה, אבל בעת הסרת הכרטיס שלך, תוריד את הדרישה כי תוספת וכך המחשב פועל בסדר.
__________________ "אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " |
|
| |||
| |||
| http://www.compucase-hec.co.uk/mainp...ail.asp?pid=64 Heres קישור PSU קניתי, It `s 700w אחד. מה אתה לחשוב? |