![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Aš neseniai kai su savo ATI Radeon AGP 256MB kortele 9.250 problemų, todėl nusprendė nusipirkti NVIDIA 7600GS 256MB AGP kortelę. Pašalinta ATI tvarkykles ir programinę įrangą ir įdiegti naują kortelę už instrukcijas. Kortelės dirbo baudą už kelių dienų, bet tada prasidėjo problemos su pertraukomis, ty. kompiuteris bus įšaldyti ir reikės iš naujo paleisti kompiuterį, ar stebėti būtų išjungti (ne video), ir reikalauja reboot.Downloaded naujausias tvarkykles ir įrengti, nėra gera. Sprawdziliśmy įprasta, virusų, kenkėjiškų programų ir tt be jokios naudos. Tada aš paremta mano failus ir performatuoti HDD ir nebuvo švarios įdiegti XP Pro. Įdiekite išėjo gerai, bet problema išliko, kompiuterių naudojimo, tiesiog atidaryti katalog galėtų sukelti jį. Aš nusprendžiau kortelė buvo klaidingas ir jis buvo pakeistas nauja kortelė dirbo baudą už dieną, tai ta pati problema arrises. Kitas maniau maitinimo negalėjau `t susidoroti todėl aš nusipirkau x-galia 700 Watt PSU, problema vis dar persits. Kompiuteris veikia gerai ant borto grafika, nors keletą dalykų, jie cant įveikti. Tai galėtų būti suderinamumo problema? MOBO yra Asus A7S8X-MX Procesorius yra AMD Sempron 2GHz Socket A RAM 1Gig DDR |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aš niekada girdėjote apie "X-Power" PSU ir tikime, kad jūsų problemą. Niekada pirkti cheapo PSUs.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Kuris man pakeisti tai EZ-Cool 400W, Jūs girdėjote apie tai? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jūsų 400watt turėtų lengvai susidoroti, kad kortelė nurodomas ventiliatoriai vidų ir visą bazinis įrenginys gera valyti kai suspaustas oras gali arba teptuku gali perkaisti
Viduje šios obuolių pyragas temperatūra yra daugiau kaip 1000 laipsnių. Jei aš išspausti tai, išlydytos Bramley obuolių Jet bus squirt out. Ar eiti savo keliu, gali pereiti minų. Bet kuriuo atveju, vienas iš mūsų yra going down!! Mano sistema: Mano
|
|
| |||
| |||
| Nebūtinai, jei jie Crappy pigūs PSUs jie negalės pateikti pakankamai amperų ant bėgių, kad šiuo klausimu. Kai apgauti ir padėkite ant vairo nenaudingas bėgiai, siekiant padidinti jų galią sumas.
__________________ "Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " |
|
| |||
| |||
| Citata:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jūs bandėte 2 skirtingų vaizdo plokščių ir 2 PSUs.
| |||
| |||
| Citata:
Pamiršau paminėti, kad siekiant ![]() Turiu du lazdos RAM ir bando kiekviena savo lazdelės, tačiau nenorėjau `t help. Gali duoti memtest go anyway, bet dalykas yra, kompiuteris veikia baudą Borto grafika, jei ši nepanaikins RAM? |
|
| |||
| |||
| Aš vis dar ketina laikytis PSU idėja. Jei jūsų PSU nėra pateikiant pakankamai amperų ant 12V Rail (-ai) bus kamieno skaičiuoti viską ir, galiausiai, crash / užšaldyti, bet kada galite ištrinti savo kortelę, pakilti, kad papildomas reikalavimas, kad jūsų kompiuteris veikia gerai.
__________________ "Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " |
|
| |||
| |||
| http://www.compucase-hec.co.uk/mainp...ail.asp?pid=64 Heres nuorodą PSU aš nusipirkau, it `s 700w vieną. Ką skaitytis? |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Naują grafikos plokštę - Dabartinė kortelė = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Graphics Cards & Monitoriai | 9 | 5 rugpjūtis 2009 08:44 |
| Ar galiu naudoti PCI video korta? | pete21 | Graphics Cards & Monitoriai | 8 | 17 sausis 2009 12:57 |
| Kuri vaizdo plokštė geresnė? | Theman000 | Graphics Cards & Monitoriai | 5 | 13 sausis 2008 05:18 |
| Grafika kortelės ir RAM | Razer | Graphics Cards & Monitoriai | 3 | 7 sausis 2008 09:25 |
| Naują grafikos plokštę ir PSU | MaxWilson | Graphics Cards & Monitoriai | 5 | 26 gruodis 2007 15:29 |
| Temos įrankiai | |
| |