![]() |
|
| |||
| |||
| Nesen man bija dažas problēmas ar savu ATI Radeon 9.250 256MB AGP karte, tā ir nolēmusi iegādāties nvidia 7600gs 256MB AGP karti. Atinstalēt ati draiveri un programmatūra un uzstādītas jaunas kartes kā vienu instrukcijas. Karte strādāja naudassods dažas dienas, bet tad sāka intermitējošs problēmas, ti. dators būtu iesaldēt un tas prasa reboot, vai monitora varētu izslēgt (no video input) un prasīt reboot.Downloaded jaunākajiem vadītājiem un uzstādītas, nav labi. Piereģistrējos parasti, vīrusiem, malware utt veltīgi. Es tad atbalstīja manu failu un formatēja hdd un tas tīru instal xp pro. Install gāja labi, bet problēma joprojām pastāv uz datoru izmantošanu, vienkārši atverot mapes, varētu izraisīt to. Es nolēmu karte bija kļūdains un bija tā aizstāja jauna karte strādāja naudassods dienā, tad tāda pati problēma arrises. Tālāk es domāju, barošanas couldn `t galā tik es nopirku x-power 700 Watt PSU, problēma joprojām persits. Dators darbojas naudas sodu kuģa grafika, kaut arī dažas lietas, ko viņi cant tikt galā ar. Vai tas ir saderības jautājums? MOBO ir Asus A7S8X-MX Procesors ir AMD Sempron 2Ghz socket Ram ir 1Gig DDR |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Es nekad neesmu dzirdējis par "x-varu" PSU un ticu, ka ir jūsu problēma. Nekad nopirkt cheapo PSUs.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Tāds, kas man aizstāj ir EZ-Cool 400W, vai jūs esat dzirdējuši par šiem? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jūsu 400Watt būtu viegli rīkoties, ka karti dot no ventilatoriem insides un visu bloku labs tīra ar kādu saspiestu gaisu no varat vai suka varētu būt pārkaršana
Iekšpuses šo ābolu pīrāgs temperatūra ir virs 1000 grādiem. Ja es saspiediet to, ir izkausēta Bramley ābolu reaktīvo būs squirt out. Varētu iet savu ceļu, varētu iet mine. Katrā ziņā viens no mums iet uz leju!! Mana sistēma: Mans
|
|
| |||
| |||
| Ne obligāti, ja viņi crappy lēti PSUs viņiem nebūs iespējams piegādāt pietiekamu ampēriem uz sliedēm šo jautājumu. Daži pievilt un nodot ampēri par nederīgu sliedēm, lai palielinātu savu jaudas summas.
__________________ "Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " |
|
| |||
| |||
| Quote:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Esat mēģinājuši 2 dažādām videokartēm un 2 PSUs.
| |||
| |||
| Quote:
Aizmirsa pieminēt, ka, lai ![]() Man ir divas kartes RAM un mēģināja katru brauciet uz savu, bet didn `t help. Varētu dot memtest iet vienalga, bet lieta ir, dators darbojas naudas sodu kuģa grafiku, ja tas nemazināja ram? |
|
| |||
| |||
| Es joprojām gatavojas turēties pie PSU ideju. Ja jūsu PSU nav iesaiņojumu pietiekami ampēriem uz 12V sliedes (-s) tas celms palaist visu, un beidzot crash / iesaldēšanu, bet, kad jūs izņemt karti, jūs pacelšanās papildu prasības un, lai jūsu dators darbojas labi.
__________________ "Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " |
|
| |||
| |||
| http://www.compucase-hec.co.uk/mainp...ail.asp?pid=64 Heres saite uz psu es nopirku, it `s 700w vienu. Ko jūs jārēķinās? |
![]() |
|
| Bookmarks |