![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Niedawno miałem jakieś kłopoty z moją kartą ATI Radeon 9250 256MB AGP, więc zdecydowaliśmy się kupić kartę NVIDIA 7600GS 256MB AGP. Odinstalowano ATI sterowniki i oprogramowanie i zainstalować nową kartę zgodnie z instrukcjami. Karta pracowała grzywny za kilka dni, ale potem zaczął sporadyczne problemy, tzn.. komputer będzie zamrażać i wymaga ponownego uruchomienia lub monitor będzie wyłączyć (bez wejścia wizyjnego) i wymagają reboot.Downloaded i zainstalowane najnowsze sterowniki, nie jest dobre. Sprawdziłem zwykle, wirusów, malware itp. bez skutku. Następnie kopię zapasową moich plików i sformatować dysk twardy i nie czystej instalacji XP Pro. Instalacja poszła dobrze, ale problem trwał na korzystanie z komputerów, po prostu otwarcie folderu może spowodować. Postanowiłem karty został uszkodzony i musiał ją zastąpić nową kartę pracował czysty dla dni, a następnie sam arrises problemu. Dalej myślałem couldn `t zasilania sprostać tak kupiłem X-POWER 700 wat PSU, problem nadal persits. Komputer działa dobrze na grafice na pokładzie, choć kilka rzeczy, które cant uporać. Czy może to być problem ze zgodnością? Mobo to Asus A7S8X-MX Procesor AMD Sempron 2Ghz gniazda Ram jest 1Gig DDR |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nigdy nie słyszałem o "X-POWER" PSU i wierzę, że to twój problem. Nigdy nie kupisz cheapo PSUs.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Który zmieniłem jest EZ-Cool 400W, have you heard of these? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Twoje 400watt powinien łatwo obsługiwać tej karty dać wnętrza fanów i całej jednostki podstawowej good clean niektóre sprężonego powietrza z puszki lub pędzlem może być przegrzanie
Temperatura wewnątrz tego jabłecznik jest ponad 1000 stopni. Jeśli wycisnąć to, strumienia stopionego Bramley Apple obsikać obecnie. Czy go na swój sposób; mogłyby kopalni. Tak czy inaczej, jedno z nas będzie w dół! My System: Mój
|
|
| |||
| |||
| Niekoniecznie, jeśli są brzydko tanie PSUs nie będą w stanie dostarczyć wystarczająco dużo amperów na szynach tej sprawie. Niektórzy oszukują i umieścić wzmacniaczy na bezużyteczne szyn w celu zwiększenia ich kwoty nominalne.
__________________ "I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". |
|
| |||
| |||
| Cytat:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Próbowałeś 2 różne karty graficzne i 2 PSUs.
| |||
| |||
| Cytat:
Zapomniałeś wspomnieć, że do ![]() Mam dwa kije RAM i wypróbowany każdy kij na własną rękę, ale didn `t help. Może dać memtest go tak, ale rzecz w tym, komputer działa dobrze na grafice na pokładzie, nie powinno to wyeliminować baran? |
|
| |||
| |||
| Jestem nadal będzie trzymać się idei PSU. Jeśli PSU nie wkłada tyle amperów na 12V kolejowego (s) będzie szczep uruchomić wszystko i ostatecznie Crash / Freeze, ale po usunięciu z karty, należy zdjąć, że dodatkowe wymagania i tak komputer działa dobrze.
__________________ "I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". |
|
| |||
| |||
| http://www.compucase-hec.co.uk/mainp...ail.asp?pid=64 Heres link do PSU Kupiłem, it `s 700w jeden. Co Pan liczyć? |
![]() |
|
| Zakładki |