![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nedávno som mal nejaké problémy s moju ATI Radeon 9250 256megabajt AGP kartu, tak sa rozhodol kúpiť nvidia 7600GS 256megabajt AGP kartu. Uninstalled ati ovládače a softvér, a inštaláciu novej karty podľa pokynov. Karta pracoval citlivý na niekoľko dní, ale potom začal občasné problémy, tzn. počítač by mrznúť a budú vyžadovať reštart, alebo monitor sa vypne (žiadny video vstup) a vyžadujú reboot.Downloaded a nainštalované najnovšie ovládače, nič dobrého. Overil som si zvyčajne, vírusy, malware apod bezvýsledne. Potom som zálohovať má archív a preformátovaní pevného disku a urobil čistú inštaláciu XP Pro. Nainštalovať išiel dobre, ale problém pretrvával v používaní počítača, stačí otvoriť zložku by mohlo spôsobiť. Rozhodol som sa karta bola chybná a mal ho nahradiť, novú kartu pracoval citlivý na jeden deň, potom rovnaký problém arrises. Potom som si myslel, že napájací zdroj nemohol `t vyrovnať, tak som kúpil x-power 700 watt psovi, problém stále persits. Počítač spustí pokutu integrovanou grafickou kartou, aj keď existuje niekoľko vecí, ktoré prevýšenia zvládnuť. Mohol by to byť problém s kompatibilitou? Mobo Asus je A7S8X-MX Procesor AMD Sempron 2Ghz zásuvka Ram je 1GIG DDR |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nikdy som nepočul o "x-power" PSU a verí, že je váš problém. Nikdy kúpiť cheap PSU.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ten, ktorý som nahradil ich EZ-Cool 400 wattov, už ste počuli o týchto? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 400w by si ľahko manipulovať, že karta dať vnútornej strany fanúšikov a celú základnú jednotku dobrý čistý stlačený vzduch s niektorými z plechovky alebo štetcom môže byť prehriatie
Teplota vo vnútri tejto jablkový koláč je cez 1000 stupňov. Ak som mačkal ju prúdu roztaveného Bramley jablko bude striekať von. Mohol ísť svojou cestou, by mohli ísť dolu. Buď ako buď, jeden z nás ide dole! Môj systém: Moje
|
|
| |||
| |||
| Nie nevyhnutne, ak sú to mizerný lacné PSU, že nebudú schopné dodať dostatok ampérov na koľajniciach, že vec. Niektoré podvádzať a dať zosilňovače na koľajniciach zbytočné, aby posilnili svoje príkonom sumy.
__________________ "Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " |
|
| |||
| |||
| Citácia:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pokúšali ste sa 2 rôzne grafické karty a 2 PSU.
| |||
| |||
| Citácia:
Zabudol spomenúť, že na ![]() Mám dva kúsky ram a každý sa snažil držať na jeho vlastné, ale som `t pomôcť. Memtest by mohli ísť rovnako, ale problém je v tom, počítač beží pokuta integrovanou grafickou kartou, nemalo by to odstrániť ram? |
|
| |||
| |||
| Som stále bude držať myšlienku PSU. Ak váš PSU nie je uvedenie dostatok ampérov na 12V železnici (y) bude kmeň spustiť všetko a nakoniec pád / zmraziť, ale keď odstránite kartu, budete mať z toho ďalšia požiadavka, a tak počítač beží v poriadku.
__________________ "Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " |
|
| |||
| |||
| http://www.compucase-hec.co.uk/mainp...ail.asp?pid=64 Heres odkaz na psovi som si kúpil, it `s 700w jeden. Čo si o tom myslíš? |