![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Недавно сам имао неких проблема са мојом АТИ 9250 256МБ АГП картице, па је одлучио да купити НВИДИА 7600гс 256МБ АГП картице. Деинсталације АТИ драјвера и софтвера и инсталирали нове картице по упутствима. Картица радила у реду за неколико дана, али онда је почео повремених проблема, тј. компјутер би замрзнути и да ће захтевати рестарт, или монитор би искључили (без видео улаза) и захтевају ребоот.Доунлоадед најновије драјвере и инсталира, не ваља. Проверио сам и обично, вируса, малуаре-а итд безуспешно. Ја онда резервне копије датотека и мој ХДД и поново урадио чисту инсталацију на КСП Про. Инсталирај је у реду, али проблема постојале на рачунару, употребе, једноставно отварање фолдера може изазвати. Одлучио сам картице је неисправан и имао је замењен, нова картица је радила у реду за дан, онда је исти проблем аррисес. Следеће сам помислио напајања могао да `Т носе тако да сам купио кс 700 Уатт ПСУ напајање, проблем и даље перситс. Компјутер ради фино на броду графику, мада постоје неколико ствари које не могу носити са. Би то могло да буде проблем компатибилност? Мобо АСУС је А7С8Кс-МКС Процесор је АМД Семпрон 2ГХз Соцкет Рам је 1Гиг ДДР |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ја никада нисам чула за "кс" моћ "ЛУП и верујем да је ваш проблем. Никад купити цхеапо ПСУс.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Онај који сам заменио је ЕЗ-Кул 400У, да ли сте чули за ово? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ваш 400уатт би требало да је лако руковати картицом дати утроба од навијача и целу базу са неким добар чист компримовани ваздух из или може четком може да буде прегревања
Температура унутар овог јабука пита је преко 1000 степени. Ако сам га провући, а млазом растопљен брамлеы јабука ће млаз воде ван. Могао идите; могао ићи мина. Било како било, један од нас иде доле! Мы Сыстем: Мој
|
|
| |||
| |||
| Не нужно, ако они јебани јефтини ПСУс они неће моћи да испоручи довољно ампер на шинама том питању. Неки варају и стављају ампер на шинама бескорисно да ојача своје суме волтаже.
__________________ "Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " |
|
| |||
| |||
| Куоте:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Покушај различите 2 графичке картице и 2 ПСУс.
| |||
| |||
| Куоте:
Заборавили напоменути да се ![]() Имам два штапића од овна и покушали сваки ставите на своје, али нисам помоћи. Може дати мемтест идем свеједно, али ствар је, компјутер ради фино на броду графику, требало би да то не елиминише овна? |
|
| |||
| |||
| Ја сам још увек ће да се држи ЛУП идеју. Ако ваш ЛУП није довољно постављанем ампер на 12В железничког (е) да ће соја да покрене све и на крају пада / замрзне, али када извадите картицу, можете скинути тај додатни услов и тако да ваш рачунар ради у реду.
__________________ "Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " |
|
| |||
| |||
| хттп://ууу.цомпуцасе-хец.цо.ук/маинп...аил.асп?пид=64 Херес линк за ПСУ сам купио, то `е једно 700у. Шта вам се рачунати? |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Нови Грапхицс Цард - картица = Тренутни НВИДИА ГеФорце 6150СЕ нФорце 430 | анацонда1991 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 9 | 5 аугуст 2009 08:44 |
| Могу ли користити ПЦИ графичке картице? | пете21 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 8 | 17 јануар 2009 12:57 |
| Која графичка картица је боље? | Тхеман000 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 5 | 13 јануар 2008 05:18 |
| Графичка картица и РАМ | Разер | Грапхицс Цардс & Мониторс | 3 | 7 јануар 2008 09:25 |
| Нови Грапхицс Цард & псу | МаксУилсон | Грапхицс Цардс & Мониторс | 5 | 26 децембар 2007 15:29 |
| Тхреад Тоолс | |
| |