![]() |
|
| |||
| |||
| Geçenlerde, bu nedenle 7600GS 256MB AGP kartı nvidia almaya karar verdim benim ATI Radeon 9250 256MB AGP kartı ile bir sorun vardı. Uninstalled ATI Sürücü ve yazılım ve talimatlara göre yeni kart takılmış. Kart birkaç gün, ama iyi çalıştı sonra aralıklı problemleri, yani başladı. Bilgisayar ve dondurma istiyorsunuz kapatmak istiyorsunuz, ya da monitör yeniden gerektirecektir (no video girişi) ve reboot.Downloaded gerektiren son sürücüleri yüklü, iyi. Ben, malware vb boşuna, virüs normal kontrol etti. O zaman benim ve dosyaları yedekleme hdd reformasyon ve xp yüklemek temiz mi pro. Yüklemek iyi gitti, ama sorun bilgisayar kullanımı, sadece bunu neden olabilecek bir klasöre açarak devam etti. Ben kartı hatalı olduğuna karar verdi ve bu, yeni bir kart bir gün, sonra aynı problem arrises iyi çalıştı yerini almıştı. Ardından güç kaynağı couldn `t başa ben bir x-power 700 watt psu aldım, sorun devam Persits düşündüm. Bilgisayar onboard grafik üzerinde, ince çalışır orada olsalar bile baş cant birkaç şey. Bu bir uyumluluk sorunu olabilir mi? Mobo Asus A7S8X IS-MX Sempron işlemci 2Ghz Soket A AMD Ram 1Gig DDR olduğunu |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ben "x-güç" PSU ve bu senin sorunun inanıyorum duymadım hiç. Asla cheapo PSU satın alın.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Hangi bir yerine bir EZ olduğunu-Cool 400W, bu duymuştur? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| sizin 400watt kolayca kartı ele gerekir The taraftarların içi ve tüm temel birimi veriyor bazı sıkıştırılmış hava ile temiz bir veya bir fırça dan iyi aşırı ısınma olabilir
Bu elma pasta içindeki sıcaklığı 1000 derece bitti. Eğer onu zorla, erimiş bramley elma bir jeti dışarı fışkırma olacaktır. Yolunuzu git misiniz; mayın gidebiliriz. Her iki durumda da, bizden biri aşağı gidiyor! Benim Sistemi: Benimki
|
|
| |||
| |||
| Olamasa da, eğer onlar crappy ucuz PSU onlar raylar üzerinde bu konuda yeterli amper sağlamak mümkün olmayacaktır. Bazı hile ve yararsız raylar üzerindeki vat miktarı toplamları artırma amper koyun.
__________________ "Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 2 farklı ekran kartı ve 2 PSU çalıştılar.
| |||
| |||
| Alıntı:
Unuttum olduğu için söz ![]() Ben koç iki sopa ve kendi her sopa çalıştı, ama yapmadım `t yardımcı olur. Bir durumda, fakat memtest verebilir şey, bilgisayar onboard grafik sorunsuz çalışır bu koç ortadan kaldırmak gerekmez mi? |
|
| |||
| |||
| Hala PSU fikrine sopa gidiyorum. Eğer PSU bunu ve sonunda çökme herşeyi çalıştırmak için gerilme olacaktır 12V Rail (lar) / dondurma, ancak yeterli amper kadar koyarak değil ne zaman kartı çıkarmak, sen ve ekstra ihtiyacı take off böylece bilgisayarınızı iyi çalışır.
__________________ "Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " |
|
| |||
| |||
| http://www.compucase-hec.co.uk/mainp...ail.asp?pid=64 Heres ben almış psu bir bağlantı, o `700w bir tane. Farzetmek Ne? |
![]() |
|
| Bookmarks |