![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да, това е определено на PSU. Както казах, да не купуват евтини захранвания, винаги купуват маркови. Не само, че на разстояние от една марка захранванията имат проблеми със системите за захранване, те могат да изпържи цялата система е доста лесно.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Изглежда бях излъган след една кауза, която не беше "т евтини. Може ли да ми препоръчате ли? |
|
| |||
| |||
| Нещо от Antec, CoolerMaster, Raidmax, PC Power & Cooling, има списък на добри производители някъде тук. Някой информирани за части във Великобритания може да Ви уведомим, добър търговец, за да закупите.
__________________ "Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " |
|
| |||
| |||
| Някой знае ли за този един от FSP http://www.xsreviews.co.uk/reviews/p...ue-storm-500w/ прочети няколко добри отзиви за него. Всяка помощ оценени като ММ ще се върне другата, и ако това се получава жест, аз "Ще купя това, докато Им там. Наздравици |
|
| |||
| |||
| PSU Това звучи добре.
__________________ "Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " |
|
| |||
| |||
| Наздравици Аз ще я подреди по-късно днес и ще Ви информираме за резултатите. Благодаря за помощта ви |
|
| |||
| |||
| Ами имам заменя с FSP PSU, но той hasn "тона сушен на проблема. Някакви други предложения? |
|
| |||
| |||
| Много странно. Абсолютно сигурни, че имате PCI-E доведе свързан с видео карта?
|
| |||
| |||
| Да, това е "един AGP карта и има стандартен 4 крачето власт, а не от тип PCI E. |