![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ναι, είναι σίγουρα το PSU. Όπως είπα, θα αγοράζουν φθηνά ΔΕΝ PSU που, πάντα αγοράζουν brand name. Όχι μόνο δεν off-μάρκα PSU που έχουν προβλήματα με την τροφοδοσία των συστημάτων, μπορούν να τηγανίζουμε ολόκληρο το σύστημα σου αρκετά εύκολα.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Μοιάζει ήμουν εξαπατάται τότε αιτία ότι ένας wasn `t φθηνή. Μπορείτε να μου συστήσετε ένα; |
|
| |||
| |||
| Τίποτα από Antec, Coolermaster, Raidmax, PC Power & Cooling, υπάρχει μια λίστα καλή κατασκευαστών κάπου εδώ. Κάποιος γνώση σχετικά τμήματα στο Ηνωμένο Βασίλειο μπορεί να σας ενημερώσω για μια καλή λιανοπωλητή να αγοράζει από.
__________________ "Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " |
|
| |||
| |||
| Όποιος ξέρει από αυτό το ένα από FSP http://www.xsreviews.co.uk/reviews/p...ue-storm-500w/ διαβάσει μια-δυο καλές κριτικές γι 'αυτό. Οποιαδήποτε βοήθεια εκτιμήθηκε ως im πρόκειται να επιστρέψει ο άλλος, και αν αυτό παίρνει τα μπράβο, I `ll αγοράσω αυτό ενώ Im εκεί. Εις υγεία |
|
| |||
| |||
| PSU που ακούγεται ωραία.
__________________ "Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " |
|
| |||
| |||
| Εις υγεία I `ll το είδος αργότερα σήμερα και να σας ενημερώσω για τα αποτελέσματα. Ευχαριστώ για τη βοήθειά σας |
|
| |||
| |||
| Λοιπόν, πρέπει να αντικατασταθεί το PSU με το FSP ένα, αλλά hasn `t θεραπευτεί το πρόβλημα. Οποιεσδήποτε άλλες προτάσεις; |
|
| |||
| |||
| Πολύ παράξενο. Απόλυτα σίγουροι ότι έχετε την PCI-E οδηγήσει συνδέεται με την κάρτα βίντεο;
|
| |||
| |||
| Yes, it `s ένα AGP κάρτα και έχει μια τυπική υποδοχή τροφοδοσίας 4 pin, δεν το pci e τύπο. |