![]() |
|
|||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Da, to je definitivno PSU. Poput JA je rekao, ne kupiti jeftini PSUs, uvijek buy brand name. Ne samo da off-brand PSUs imati problema sa napajanje sustava, mogu pržiti cijeli sustav prilično lako.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. "
My System: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
Izgleda kao da sam ripped off tada nije bila uzrok da je jedan `t jeftini.
Možete li mi preporučiti neki? |
|
|
|||
|
|||
|
Ništa od Antec, CoolerMaster, Raidmax, PC Power & Cooling, postoji popis dobrih proizvođača negdje ovdje. Netko edukovan o dijelovima u Velikoj Britaniji mogu vam reći dobar trgovac na tržištu od.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. "
|
|
|
|||
|
|||
|
Bilo tko znati od ove iz FSP
http://www.xsreviews.co.uk/reviews/p...ue-storm-500w/ pročitajte par dobrih recenzija o tome. Any help appreciated što im idući u povratak drugi, i ako ovaj dobije thumbs up, I `ll kupiti ovu dok Im tamo. Živjeli |
|
|
|||
|
|||
|
PSU To zvuči dobro.
|
|
|
|||
|
|||
|
Živjeli
I `ll ga sortirati kasnije danas i da znaš rezultate. Hvala za vaša pomoć |
|
|
|||
|
|||
|
Pa sam zamijenio PSU sa FSP jedan, ali hasn `t ozdravio problem.
Bilo koji drugi prijedlog? |
|
|
|||
|
|||
|
Vrlo čudno. Apsolutno sigurni da imate PCI-E dovesti spojeni na video karticu?
|
|
|
|||
|
|||
|
Yes, it `s AGP karticom i ima standardnih 4 pinski power konektor, a ne pci e vrsta.
|