![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Igen, ez egyértelműen a tápegység. Mint mondtam, ne vásároljon olcsó PSUs, mindig buy brand name. Nem csak off-brand PSUs nem megy a rendszer működtetéséhez, akkor megsütik a teljes rendszer nagyon könnyen.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Úgy néz ki mint én rabolták ki, majd az egyik oka annak, hogy nem volt `t olcsó. Tud ajánlani egyet? |
|
| |||
| |||
| Semmit Antec, CoolerMaster, Raidmax, PC Power & Cooling, van egy lista a jó gyártók valahol itt. Valaki jól tájékozott része az Egyesült Királyságban is tudd jó kiskereskedő vásárolni.
__________________ "Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. |
|
| |||
| |||
| Akárki tud e egy-egy FSP http://www.xsreviews.co.uk/reviews/p...ue-storm-500w/ olvasni egy pár jó kritikát róla. Any help appreciated, mint im megy vissza a másik, és ha ezt megkapja a remek, I `ll buy this míg Im ott. Egészségére |
|
| |||
| |||
| PSU, hogy jól hangzik.
__________________ "Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. |
|
| |||
| |||
| Egészségére I `ll fajta ez később még ma, és Önt az eredményeket. Köszönöm a segítséget |
|
| |||
| |||
| Hát én váltotta fel a tápegység az FSP, de ez hasn `t gyógyítható a problémát. Minden más javaslatok? |
|
| |||
| |||
| Furcsa. Teljesen biztos abban van a PCI-E vezetnek csatlakozik a video kártya?
|
| |||
| |||
| Yes, it `s AGP kártyát, és egy szabványos 4 tűs tápcsatlakozó, nem a PCI-E típus. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Új Grafikus kártya - Jelenlegi Card = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Grafikus kártyák és monitorok | 9 | 5. augusztus 2009 08:44 |
| Használhatom a PCI grafikus kártya? | pete21 | Grafikus kártyák és monitorok | 8 | 17. január 2009 12:57 |
| Grafikus kártya, amely a jobb? | Theman000 | Grafikus kártyák és monitorok | 5 | 13. január 2008 05:18 |
| Grafikus kártya és a RAM | Razer | Grafikus kártyák és monitorok | 3 | 7. január 2008 09:25 |
| Új grafikus kártya és tápegység | MaxWilson | Grafikus kártyák és monitorok | 5 | 26. december 2007 15:29 |
| Téma eszközök | |
| |