![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כן, זה בהחלט את PSU. כמו שאמרתי, אין לקנות בזול PSUs, תמיד לקנות שם המותג. לא רק מחוץ מותג PSUs יש בעיות עם מערכות powering, הם יכולים לטגן את כל מערכת די בקלות.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| נראה לי שאני ripped off אז כי לא היה אחד `לא זול. האם אתה יכול להמליץ על אחד? |
|
| |||
| |||
| כל דבר מ ANTEC, CoolerMaster, Raidmax, PC Power & Cooling, יש רשימה של יצרני טוב כאן איפשהו. מישהו ידע לגבי חלקים בבריטניה יכול לבשר לך טוב קמעונאי לקנות אצלם.
__________________ "אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " |
|
| |||
| |||
| כל אחד יודע זה אחד מ FSP http://www.xsreviews.co.uk/reviews/p...ue-storm-500w/ לקרוא כמה ביקורות טובות על זה. Any help appreciated IM כמו הולך להחזיר את השני, ואם אחד מקבל את זה מצוין, אני קונה את זה `ll בעת Im שם. לחיים |
|
| |||
| |||
| PSU זה נשמע בסדר גמור.
__________________ "אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " |
|
| |||
| |||
| לחיים I `ll למיין את זה מאוחר יותר היום ויודיע לך את התוצאות. תודה על העזרה |
|
| |||
| |||
| ובכן יש לי יחליף את PSU FSP עם אחד, אבל זה לא נרפא hasn `הבעיה. יש לך הצעות אחרות? |
|
| |||
| |||
| מאוד מוזר. בהחלט בטוח שיש לך את PCI-E מחובר להוביל את כרטיס הווידאו?
|
| |||
| |||
| כן, זה `S של agp ויש לו כרטיס רגיל 4 PIN מחבר הכוח, לא את סוג ה-PCI. |