![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yeah, it's definitely PSU. Kaip sakiau, tai ne pirkti pigius PSUs, visada pirkti pavadinimo prekės ženklą. Ne tik ne visiškai PSUs turite problemų su maitinimui sistemas, jie gali mailius jūsų visa sistema gana lengvai.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Atrodo, kad man buvo apiplėšti tada padaryti, kad vienas wasn `t pigūs. Ar galite rekomenduoti vieną? |
|
| |||
| |||
| Ką nors iš Antec, CoolerMaster, Raidmax, PC Power & Cooling, čia geros gamintojų sąrašas kažkur čia. Kažkas gerai informuoti apie jų ryšį Jungtinėje Karalystėje gali jus gerai mažmenininkas įsigyti iš.
__________________ "Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " |
|
| |||
| |||
| Anyone know of šį FSP vienas http://www.xsreviews.co.uk/reviews/p...ue-storm-500w/ skaityti gerą Apžvalgos apie tai pora. Any help appreciated IM ketina grįžti kitą, ir jei tai pasireiškia vienu thumbs up, I `ll pirkti šį, o Im there. Į sveikatą |
|
| |||
| |||
| Tai PSU skamba gerai.
__________________ "Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " |
|
| |||
| |||
| Į sveikatą I `ll Rūšiuoti vėliau šiandien, ir jus, rezultatus. Thanks for your help |
|
| |||
| |||
| Na turiu pakeisti FSP PSU su viena, bet ji hasn `t dūmuose problema. Any other suggestions? |
|
| |||
| |||
| Labai keista. Žinoma, kad turite PCI-E švino prijungtas prie vaizdo plokštės?
|
| |||
| |||
| Yes, it `s AGP kortelę ir standarto 4 pin power connector, o ne PCI-E tipo. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Naują grafikos plokštę - Dabartinė kortelė = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Graphics Cards & Monitoriai | 9 | 5 rugpjūtis 2009 08:44 |
| Ar galiu naudoti PCI video korta? | pete21 | Graphics Cards & Monitoriai | 8 | 17 sausis 2009 12:57 |
| Kuri vaizdo plokštė geresnė? | Theman000 | Graphics Cards & Monitoriai | 5 | 13 sausis 2008 05:18 |
| Grafika kortelės ir RAM | Razer | Graphics Cards & Monitoriai | 3 | 7 sausis 2008 09:25 |
| Naują grafikos plokštę ir PSU | MaxWilson | Graphics Cards & Monitoriai | 5 | 26 gruodis 2007 15:29 |
| Temos įrankiai | |
| |