![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jā, tas noteikti PSU. Tāpat kā es teicu, NAV buy PSUs vienmēr buy name brand. Ne tikai pie markas PSUs ir problēmas ar darbināt sistēmu, viņi var izcept savu visa sistēma ir diezgan viegli.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Izskatās, man ripped off tam iemesls, ka viens wasn `t lēti. Vai jūs varat ieteikt vienu? |
|
| |||
| |||
| Kaut ko no Antec, CoolerMaster, Raidmax, PC Power & Cooling, tur ir laba ražotāju sarakstu kaut kur šeit. Kāds informēti par daļām Apvienotajā Karalistē, Jūs varat uzzināt labas mazumtirgotājs nopirkt no.
__________________ "Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " |
|
| |||
| |||
| Ikviens zina par šo vienu no FSP http://www.xsreviews.co.uk/reviews/p...ue-storm-500w/ lasīt pāris labu pārskatu par to. Any help appreciated kā im atgriezīsies otra, un ja šis viens izpaužas thumbs up, I `ll nopirkt to, kamēr Im there. Urravas |
|
| |||
| |||
| Ka PSU skan labi.
__________________ "Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " |
|
| |||
| |||
| Urravas I `ll kārtot vēlāk šodien, un jums zināt rezultātus. Thanks for your help |
|
| |||
| |||
| Nu man ir aizstāts PSU FSP, bet tas hasn `t izārstēta problēmu. Any other suggestions? |
|
| |||
| |||
| Ļoti dīvaini. Absolūti pārliecināts, ka jums ir PCI-E novest saistīts ar video karti?
|
| |||
| |||
| Jā, tas `s AGP karti un ir standarta 4 pin power connector, nevis pci e veidu. |
![]() |
|
| Bookmarks |