![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tak, na pewno PSU. Tak jak mówiłem, NIE buy PSUs, zawsze kupić marką. Nie tylko off-PSUs marki mają problemy z systemów zasilania, mogą one smażyć cały system dość łatwo.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Wygląda na to, byłem oszukany, a następnie spowodować, że jednym wasn `t tanie. Czy może Pan polecić jeden? |
|
| |||
| |||
| Wszystko z Antec CoolerMaster, Raidmax, PC Power & Cooling, istnieje lista dobrych producentów gdzieś tutaj. Ktoś wiedzę na temat części w Wielkiej Brytanii mogą poinformować dobrego sprzedawcę, który kupisz od użytkownika.
__________________ "I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". |
|
| |||
| |||
| Każdy wie o tym jeden z FSP http://www.xsreviews.co.uk/reviews/p...ue-storm-500w/ przeczytaj kilka dobrych opinii o nim. Any help appreciated jak im going to powrót drugiego, a jeśli ma się thumbs up, I `ll kupić ten podczas Im there. Wiwaty |
|
| |||
| |||
| To PSU brzmi dobrze.
__________________ "I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". |
|
| |||
| |||
| Wiwaty I `ll obecny później dzisiaj i poinformujemy o wynikach. Thanks for your help |
|
| |||
| |||
| Więc wymieniłem psu z FSP jeden, ale hasn `t wyleczyć problem. Wszelkie inne propozycje? |
|
| |||
| |||
| Bardzo dziwne. Oczywiście, czy masz PCI-E prowadzić podłączony do karty graficznej?
|
| |||
| |||
| Yes, it `s agp karty, standard 4 pinowe złącze zasilania, a nie pci typu e. |
![]() |
|
| Zakładki |