![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jo, je to určite PSU. Ako som povedal, nekupujte lacné PSU, kupovať vždy značkou. Nielen, že off-PSU značky majú problémy s napájanie systémov, môžu smažiť celý systém pomerne ľahko.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Vyzerá to, že som bol oklamaný potom mohla spôsobiť, že jeden nebol `t lacné. Môžete mi odporučiť jeden? |
|
| |||
| |||
| Niečo od Antec, CoolerMaster, Raidmax, PC Power & Cooling, je tu zoznam osvedčených výrobcov niekde tu. Niekto oboznámení časti v Británii vám pomôže zistiť, dobrý predajca kúpiť od.
__________________ "Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " |
|
| |||
| |||
| Niekto táto jedna z FSP http://www.xsreviews.co.uk/reviews/p...ue-storm-500w/ prečítať pár dobrých nám o tom. Any help appreciated as im existujúce vrátiť druhý, a ak sa mu dostáva palce hore, I `ll kúpiť táto chvíľa Im tam. Na zdravie |
|
| |||
| |||
| PSU, že znie dobre.
__________________ "Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " |
|
| |||
| |||
| Na zdravie I `ll triediť neskôr počas dnešného dňa a dáme vám vedieť výsledky. Ďakujeme za vašu pomoc |
|
| |||
| |||
| Dobre som nahradil psovi s FPS, ale to hasne `t vyliečiť problém. Akékoľvek ďalšie návrhy? |
|
| |||
| |||
| Veľmi podivné. Naprosto istí, že majú PCI-E vedú pripojený ku grafickej karte?
|
| |||
| |||
| Áno, je to `s AGP kartu a má štandardnú 4 pinový napájací konektor, nie pci e typu. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Nová grafická karta - Bežné karty = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Graphics Cards & Monitory | 9 | 5. augusta 2009 08:44 |
| Môžem použiť PCI grafickú kartu? | pete21 | Graphics Cards & Monitory | 8 | 17. januára 2009 12:57 |
| Ktorá grafická karta je lepší? | Theman000 | Graphics Cards & Monitory | 5 | 13. januára 2008 05:18 |
| Grafickú kartu a RAM | Razer | Graphics Cards & Monitory | 3 | 7. januára 2008 09:25 |
| Nová grafická karta & Psu | MaxWilson | Graphics Cards & Monitory | 5 | 26. december 2007 15:29 |
| Thread Tools | |
| |