![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да, дефинитивно ЛУП. Као што сам рекао, немојте куповати јефтине ПСУс, увек купити марки. Не само да чисте марке имају проблема са ПСУс напајање система, они могу пржити ваш читав систем веома лако.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Изгледа да сам Риппед Офф затим проузрокује да један уасн `Т јефтини. Можете ли ми препоручити један? |
|
| |||
| |||
| Ништа од Тосхиба, ЦоолерМастер, Раидмакс ПЦ напајања и потреба, постоји списак добрих произвођача негде овде. Неко знања о деловима у Великој Британији може вам рећи добар са продавцем да купују.
__________________ "Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " |
|
| |||
| |||
| Ико зна овог једног од ФСП хттп://ууу.кссревиеус.цо.ук/ревиеус/п...уе-сторм-500у/ прочитати пар добрих коментара о томе. Било каква помоћ добродошла, као ћаскање ће да се врати друга, и ако добије овај знак одобравања, ја Уписите купите овај док Им тамо. Живели |
|
| |||
| |||
| ЛУП То звучи добро.
__________________ "Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " |
|
| |||
| |||
| Живели Ја Уписите то врста касније данас и нека знате резултате. Хвала за ваша помоћ |
|
| |||
| |||
| Па сам заменио ПСУ са ФСП, али то хасн `Т излечити проблем. Било који други предлог? |
|
| |||
| |||
| Врло чудно. Апсолутно да ли имате / ПЦИ-Е довести повезан на видео картицу?
|
| |||
| |||
| Да, то `е АГП картица и има стандардни 4 пински конектор за напајање, а не ПЦИ-Е тип. |