![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Evet, kesinlikle PSU's. Dediğim gibi, değil, her zaman adı marka cheap PSU alabilirim. Sadece off ne marka PSU, onlar için yavru tüm sistemi oldukça kolay güç sistemleri ile sorunları var.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Gibi Daha sonra ripped off olduğunu biri değildi `t ucuz neden görünüyor. Size bir tavsiye edebilir misiniz? |
|
| |||
| |||
| Antec, Cooler, Raidmax, PC Power & Soğutma bir şey, orada iyi üreticilerinin listesini bir yere burada. Birisi İngiltere'de bölümleri hakkında bilgili sizden satın almak için iyi bir perakendeci söyleyebilir.
__________________ "Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " |
|
| |||
| |||
| Herkes FSP bu birini biliyorum http://www.xsreviews.co.uk/reviews/p...ue-storm-500w/ bu konuda iyi bir değerlendirme çift okuyun. Herhangi bir yardım im diğeri geri gidiş olarak takdir eğer bu kadar, ben `Bu satın ll övgüyü hak ediyor iken Im var. Peynir |
|
| |||
| |||
| Bu PSU iyi geliyor.
__________________ "Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " |
|
| |||
| |||
| Peynir I `ll tür daha sonra Bugün ve sonuçları bildirin. Thanks for your help |
|
| |||
| |||
| Well I ile psu yerine sahip bir FSP, ancak `sorunu tedavi t değişmedi. Any other suggestions? |
|
| |||
| |||
| Çok tuhaf. Kesinlikle size PCI-E ekran kartı bağlı yol emin?
|
| |||
| |||
| Yes, it `bir agp kartı var ve değil, pci e tipi standart 4 pin güç bağlantısı vardır. |