менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Графічні карти & Монітори

Register

Відеокарта сумісності?

Reply

Різьба Інструменти
Old 7 лютого 2008, 19:05
Донор групи

Default Відеокарта сумісності?

Так, це безперечно БП. Як я вже сказав, не купуйте дешевих блоків живлення, завжди купують марки. Не тільки від марки БП мають проблеми з системами харчування, їх можна смажити всієї системи досить легко.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".

Моя система: 日夏子

Процесор (и):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Материнська плата:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
ОЗУ:
2GB Patriot Extreme Performance
Графічна карта (и):
PNY 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Жорсткий диск (и):
80GB + 500GB
Оптичний привід (и):
2x SATA
Діло / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Охолодження:
4x 120mm Yate Луна-200mm + Вверх
Мережі / Інтернет:
Qwest
Монітор (и):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Операційна система (и):
Windows XP + 7
Old 8 лютого 2008, 02:00
Член групи

Схоже, я була відірвана те, що причина одна Wasn `T дешево.
Чи можете ви порекомендувати одне?
Old 8 лютого 2008, 04:42
Донор групи

Все, починаючи від Antec, CoolerMaster, Raidmax, PC Power & охолодження, є список хороших виробників десь тут. Хтось знає про частини у Великобританії можуть повідомити вам добру роздрібної торгівлі купувати.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".
Old 8 лютого 2008, 13:29
Член групи

Будь-яке знає це один з FSP

http://www.xsreviews.co.uk/reviews/p...ue-storm-500w/

прочитав пару хороших відгуків про неї.
Будь-яка допомога розцінюється як їм повернеться інша, і якщо це виходить непогано, I `LL купити в той час як їм там.

Ура
Old 8 лютого 2008, 19:19
Донор групи

Цей блок живлення добре звучить.
Old 9 лютого 2008, 04:24
Член групи

Ура
I `LL роду пізніше сьогодні, і повідомимо вам про результати.

Дякуємо за вашу допомогу
Old 10 лютого 2008, 10:25
Член групи

Ну я замінив блок живлення з FSP, але вона hasn `T вилікувати цю проблему.
Будь-які інші пропозиції?
Old 10 лютого 2008, 16:19
Донор групи

Дуже дивно. Абсолютно впевнений, у вас є PCI-E привести підключений до відеокарти?
Old 10 лютого 2008, 16:39
Член групи

Так, це `S AGP-карти і має стандартний 4-контактний роз'єм живлення, а не PCI Type E.
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.