![]() |
|
|||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
|
|
Різьба Інструменти |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Так, це безперечно БП. Як я вже сказав, не купуйте дешевих блоків живлення, завжди купують марки. Не тільки від марки БП мають проблеми з системами харчування, їх можна смажити всієї системи досить легко.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".
Моя система: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
Схоже, я була відірвана те, що причина одна Wasn `T дешево.
Чи можете ви порекомендувати одне? |
|
|
|||
|
|||
|
Все, починаючи від Antec, CoolerMaster, Raidmax, PC Power & охолодження, є список хороших виробників десь тут. Хтось знає про частини у Великобританії можуть повідомити вам добру роздрібної торгівлі купувати.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".
|
|
|
|||
|
|||
|
Будь-яке знає це один з FSP
http://www.xsreviews.co.uk/reviews/p...ue-storm-500w/ прочитав пару хороших відгуків про неї. Будь-яка допомога розцінюється як їм повернеться інша, і якщо це виходить непогано, I `LL купити в той час як їм там. Ура |
|
|
|||
|
|||
|
Цей блок живлення добре звучить.
|
|
|
|||
|
|||
|
Ура
I `LL роду пізніше сьогодні, і повідомимо вам про результати. Дякуємо за вашу допомогу |
|
|
|||
|
|||
|
Ну я замінив блок живлення з FSP, але вона hasn `T вилікувати цю проблему.
Будь-які інші пропозиції? |
|
|
|||
|
|||
|
Дуже дивно. Абсолютно впевнений, у вас є PCI-E привести підключений до відеокарти?
|
|
|
|||
|
|||
|
Так, це `S AGP-карти і має стандартний 4-контактний роз'єм живлення, а не PCI Type E.
|